Εκδήλωση νομικής πληροφόρησης για εργαζόμενους και ανέργους στο Π.Π.Ι.Ε.Δ. του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

0

Δελτίο Τύπου

Εκδήλωση νομικής πληροφόρησης για εργαζόμενους και ανέργους στο Π.Π.Ι.Ε.Δ. του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, διοργανώνουν την Τρίτη 08 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 18:00 στο Π.Π.Ι.Ε.Δ. (Λ. Δεκελείας 152) εκδήλωση νομικής πληροφόρησης, στις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

  • «Η βία και η παρενόχληση στην εργασία σύμφωνα με το Ν4808/21»
  • «Προϋποθέσεις  συνταξιοδότησης, υπολογισμός σύνταξης»

Στόχος της εκδήλωσης είναι η έγκυρη πληροφόρηση των ενδιαφερομένων από εξειδικευμένους νομικούς συνεργάτες του ΙΝ.Ε./Γ.Σ.Ε.Ε., σε θέματα εργατικού δικαίου και κοινωνικής ασφάλισης.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή προς το κοινό και όλες οι υπηρεσίες παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ και διέπονται από τον «Κώδικα Δεοντολογίας στην παροχή υπηρεσιών Δια Βίου Συμβουλευτικής, Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας», καθώς και τις διατάξεις που αφορούν στη διαχείριση προσωπικών δεδομένων.

Η παρούσα πρωτοβουλία οργανώνεται στο πλαίσιο της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων & Ανέργων».

 

Προηγούμενο άρθροΔευτέρα 7/11/2022 στις 7 μ.μ. Πέμπτος κύκλος διαλέξεων φιλοσοφίας με κύρια θεματική “Εκδοχές βίας στο σύγχρονο κόσμο και η Φιλοσοφία”
Επόμενο άρθροΠρόσκληση τακτικής συνεδρίασης οικ. επιτροπής 10.11.2022 (Ωρα 9.30 π.μ.)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.