Πρόσκληση στην 18η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

0

Δελτίο Τύπου

Πρόσκληση στην 18η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, σε συνεργασία  με τους  Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας και το Γ.Ο.Ν.Κ. «οι Άγιοι Ανάργυροι», καλούν τους συμπολίτες μας να δώσουν μήνυμα πρόληψης και ελπίδας συμμετέχοντας στην φθινοπωρινή Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου μας.

Η 18η Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 και ώρες 14:00 έως 19:00 στο Π.Π.Ι.Ε.Δ. (Λ. Δεκελείας 152 & Ατταλείας 2, Νέα Φιλαδέλφεια).

Το μήνυμά μας σε αυτή την 18η εθελοντική αιμοδοσία είναι «Κάνε ένα δώρο που κανείς δεν θα σκεφτεί να το αλλάξει!».

Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας, σε μία συλλογική προσπάθεια για να καλύψουμε τις μεγάλες ανάγκες σε αίμα που έχουν προκύψει και προκύπτουν συνεχώς στον Δήμο μας.

Γινόμαστε εθελοντές αιμοδότες και βοηθάμε  τους συνανθρώπους μας και τους συνδημότες μας που το έχουν ανάγκη.

Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο χαρίζεται.

Οι αιτήσεις συμμετοχής παρακαλούμε να σταλούν στο  e-mail της κοινωνικής υπηρεσίας tm_dygeias@dimosfx.gr ή να κατατεθούν στο δημοτικό κτίριο – Αχαρνών 464 και Αγίων Αναργύρων στη Νέα Χαλκηδόνα (3ος όροφος) μέχρι την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας επικοινωνήστε με την υπηρεσία στο τηλ.: 210-2532047 (εσωτ. 304 ή 306).

 

Προηγούμενο άρθροΜε εξαιρετική επιτυχία και η 2η εκδρομή των ΚΑΠΗ του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροΣεμινάριο Διαιτησίας 4-5-6/11: Αλλαγή τόπου διεξαγωγής λόγω της μεγάλης συμμετοχής!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.