Ο ζωντανός θρύλος της ΑΕΚ, Ο μεγάλος Θωμάς Μαύρος, θα εκπροσωπεί την ομάδα ως Πρεσβευτής της εντός κι εκτός συνόρων!

0

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει πως ο ζωντανός θρύλος της ΑΕΚ, ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Α΄ Εθνικής, ο άνθρωπος που σύνδεσε το όνομα του με κορυφαίες στιγμές της ιστορίας της ομάδας μας, που λατρεύτηκε και λατρεύεται από εκατομμύρια Ενωσιτών ανά την υφήλιο, ο Θ(ε)ωμάς Μαύρος, από σήμερα έχει επίσημα τον τίτλο του Αιώνιου Πρεσβευτή (Eternal Ambassador) της ΑΕΚ!

Ο μεγάλος Θωμάς Μαύρος, ένας από τους τέσσερις ακλόνητους πυλώνες του γηπέδου μας στην Νέα Φιλαδέλφεια, θα εκπροσωπεί την ομάδα μας ως Πρεσβευτής της εντός κι εκτός συνόρων!

Ποιος, ποιος, ποιος; Ο Μαύρος, ο θεός!

Έπειτα από την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο Θωμάς Μαύρος δήλωσε στο aekfc.gr: «Το τι είναι η ΑΕΚ για μένα δε χρειάζεται να το εξηγήσω ξανά… Ούτε χρειάζεται να περιγράψω τα αισθήματα μου για το γεγονός πως έχω την ευκαιρία να είμαι κοντά στην ομάδα από μια τόσο τιμητική θέση, σε μια περίοδο κοσμογονίας για την αγαπημένη μας ΑΕΚ.

Προχωράμε όλοι ενωμένοι, με σημείο αναφοράς το νέο μας κάστρο στην Νέα Φιλαδέλφεια. Όλοι και όλα για την ΑΕΚ»!

Προηγούμενο άρθροΠρόσκληση ΓΣ Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΗ Νέα Φιλαδέλφεια γιορτάζει την 28η Οκτωβρίου 1940-2022 – Επέτειος του ΟΧΙ! – Φωτορεπορτάζ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.