Με εξαιρετική επιτυχία και η 2η εκδρομή των ΚΑΠΗ του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

0

Δελτίο Τύπου

Με εξαιρετική επιτυχία και η 2η εκδρομή των ΚΑΠΗ του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

 

Με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου η εκδρομή που διοργάνωσε ο  Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στα Καλάβρυτα για τα μέλη των τριών (3) ΚΑΠΗ της πόλης.

Μετά την εκδρομή στο Ναύπλιο τον Σεπτέμβριο, 200 περίπου συμπολίτισσές μας και συμπολίτες μας είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τα εμβληματικά σημεία και τα αξιοθέατα της ιστορικής πόλης των Καλαβρύτων και να περάσουν μερικές όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Προαγωγής της Δημ. Υγείας & Δημ. Αστυνομίας Σπύρο Μπερδέση, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλο, ανταλλάσσοντας απόψεις για τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές των ΟΤΑ Α’ βαθμού την πενταετία που έρχεται.

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, θα συνεχίσει να διοργανώνει αντίστοιχες δράσεις και δραστηριότητες και να παρέχει στην τρίτη ηλικία ευκαιρίες για ψυχαγωγία και χαρούμενες στιγμές.

 

Προηγούμενο άρθροΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ! Δείτε το πρωτοσέλιδο της έντυπης Fx-news Οκτωβρίου
Επόμενο άρθροΠρόσκληση στην 18η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.