Επαναφορά της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 421

0

Επαναφορά της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 421

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως έπειτα από σχετικό έγγραφο που απέστειλε το γραφείο Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, λήφθηκε η απόφαση από τον ΟΑΣΑ για την επαναφορά της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 421 (ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ), στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, λόγω της ολοκλήρωσης των έργων για την υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου.

Συγκεκριμένα από την ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (Δ/ΝΣΗ: ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ – ΤΜΗΜΑ: ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΚΤΥΟΥ) του ΟΑΣΑ αποφασίστηκε:

Επαναφορά της διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής 421 (ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) στην από τέρμα διαδρομή της και τροποποίηση της από αφετηρίας διαδρομή της, στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, λόγω της ολοκλήρωσης των έργων για την υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου.

Σχετ.: 1)Το με αριθ. πρωτ. 8372/17-05-2022 εισερχόμενο έγγραφο της Περιφέρειας Αττικής.

2) Το με αριθ. πρωτ. 17104/28-09-2022 εισερχόμενο έγγραφο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

ΑΠΟΦΑΣΗ

  1. Έχοντας υπόψη: α) Τις διατάξεις του Ν. 3920/2011.

β) Τα ανωτέρω σχετικά έγγραφα, που αφορούν την απόδοση της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στην κυκλοφορία, καθώς και την ανάγκη επαναφοράς της λεωφορειακής γραμμής 421 στην προηγούμενη διαδρομή της, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

γ) Την αυτοψία που πραγματοποίησε η υπηρεσία μας, όπου και διαπιστώθηκε η δυνατότητα επιστροφής της γραμμής στην πρότερη διαδρομή της.

  1. Αποβλέποντας στην καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

  1. Την επαναφορά, στην Διαδρομή από Τέρμα, της λεωφορειακής γραμμής 421 (ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ), στην κανονική της διαδρομή, από την Τετάρτη 05-10-2022, δια μέσου Ελ Αλαμέϊν, Σμύρνης, Πατριάρχου Κωνσταντίνου, Φωκών και Δεκελείας.
  2. Την τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 421 (ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ), στην από Αφετηρία διαδρομή, λόγω της υπογειοποίησης της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου, από την Τετάρτη 05-10-2022, ως εξής: Διαδρομή από Αφετηρία της λεωφορειακής γραμμής 421 Από Ελευσινίων Μυστηρίων, αριστερά Μπίμπιζα, δεξιά Λεωφ. Δημοκρατίας, αριστ. Αγ. Αναργύρων, Οδυσσέως, αριστερά Περισσού, Αγ. Αναργύρων, Δεκελείας, δεξιά Φωκών, συνέχεια Πατριάρχου Κωνσταντίνου, Σμύρνης, δεξιά Ελ. Αλαμέϊν, Λεωφ. Βυζαντίου, Καποδιστρίου, Παπανικολή, συνέχεια κανονικά.
  3. Την ίδρυση της στάσης με την ονομασία «ΠΛ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ» και Κ.Σ 350035, που βρίσκεται επί της Λ. Δεκελείας και μεταξύ των οδών Προύσης και Μυριοφύτου, υπάρχουσα στάση για τις λεωφορειακές γραμμές 619, 755 και Β9 και για την γραμμή τρόλεϊ 6.

 

Προηγούμενο άρθροΔηλώσεις : Σ.Κοσκολέτος και Α.Λέκκας της παράταξης του Δημάρχου μίλησαν για την Ιστορική ημέρα της ΑΕΚ
Επόμενο άρθροΣυνάντηση του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γ. Βούρου με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για σημαντικά έργα στην πόλη που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.