Ακόμη μια δράση Επετειακού Εορτασμού 100 ετίας Μικρασιατικού Ελληνισμού – Σιντριβάνι Νέα Φιλαδέλφεια

0

Σε συνέχεια των Δράσεων Επετειακού Εορτασμού 100ετίας Μικρασιατικού Ελληνισμού, οι Πολυθεματικοί χώροι studioelectronics.gr & aekidea.org σε συνεργασία με την ηλεκτρονική και έντυπη εφημερίδα Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας fx-news πραγματοποίησαν άλλη μια δράση η οποία εντάσσεται στην κατηγορία των δράσεων 5 αισθήσεων, καθόσον υλοποιήθηκε σε χώρο αναψυχής και διασκέδασης της πόλεως μας. Οι ευρισκόμενοι πολίτες μαζί με το καφέ τους ειχαν την ευκαιρία να αναγνώσουν το επετειακό τεύχος και να λάβουν πληροφόρηση αναφερόμενη σε βιωματικές μνήμες προγόνων προσφύγων μας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία σήμερα Πέμπτη 27/10 , ικανοποιώντας μας κυρίως για την προσέλευση ηλικιωμένων οι οποίοι επανέφεραν στην μνήμη τους, αλεισμόνητα ακούσματα προφύγων της πόλεως μας.

Ο Ιδιοκτήτης της επιχείρησης μας υποδέχτηκε θερμά και παράλληλα μας μίλησε και για το Γήπεδο & την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δείτε σχετικό βίντεο μέσα απο το συνεργαζόμενο κανάλι aekidea.org 

Προηγούμενο άρθροΣεμινάριο Διαιτησίας 4-5-6/11: Αλλαγή τόπου διεξαγωγής λόγω της μεγάλης συμμετοχής!
Επόμενο άρθροΟ Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας άλλαξε… «σελίδα»!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.