Σεμινάριο Διαιτησίας 4-5-6/11: Αλλαγή τόπου διεξαγωγής λόγω της μεγάλης συμμετοχής!

0
Η μαζική ανταπόκριση στην ανακοίνωση του Σεμινάριου Ανάδειξης και Προαγωγής Διαιτητών που διοργανώνει ο ΣΟΝΦ στις 4-5-6 Νοεμβρίου 2022 με την έγκριση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΣΟ, έθεσε επιτακτικά την ευχάριστη υποχρέωση να αναζητηθεί μεγαλύτερος χώρος, κατάλληλος για την μεγάλη συμμετοχή που με βάση τις αιτήσεις ξεπερνά κάθε προσδοκία και πρόβλεψη.
Το Σεμινάριο Διαιτησίας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Σχολής Χατζήβεη (Αδάνων 17δίπλα στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας)
 
 Αρχική
Ευχαριστούμε θερμά την Διεύθυνση της Σχολής Χατζήβεη, και ιδιαίτερα το μέλος και αθλητή του συλλόγου μας κ. Γιώργο Χατζήβεη για την άμεση ευγενική προσφορά των φιλόξενων εγκαταστάσεων του σχολείου για την επιτυχημένη διεξαγωγή του Σεμιναρίου.
Εισηγήτρια θα είναι η  Τάνια Καραλή, Διεθνής Διαιτητής και Γραμματέας του Συμβουλίου Διαιτητών της Ευρωπαϊκής Σκακιστικής Ένωσης (ECU)

Το πρόγραμμα του Σεμιναρίου παραμένει όπως έχει ανακοινωθεί και η συμμετοχή είναι δωρεάν (δεν υπάρχει παράβολο συμμετοχής).

Παρασκευή 4/11 18.30–20.30
Σάββατο 5/11 18.00-22.00
Κυριακή 6/10 18.00-22.00
* Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου ξεκινά το 14ο Φθινοπωρινό Όπεν του ΣΟΝΦ με Διεθνή Αξιολόγηση – Κύπελλο “Σπύρος Λοβέρδος”
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι σκακιστές που έχουν Εθνικό ή Διεθνές βαθμό αξιολόγησης (ΕΛΟ). Μπορείτε να δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ
Λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος η ιστοσελίδα του ΣΟΝΦ δε λειτουργεί προσωρινά. Ζητάμε την κατανόησή σας για την δυσκολία. Μέχρι την αποκατάστασή της οι ενημερώσεις του ΣΟΝΦ θα γίνονται μέσω του email και της σελίδας μας στο facebook

 

 

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
Πλατεία Κολοκοτρώνη 12-15 (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος & Μανδηλαρά),
Νέα Φιλαδέλφεια 143 42 – τηλ  2117056447  –  www.sonf.gr

Προηγούμενο άρθροΠρόσκληση στην 18η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροΑκόμη μια δράση Επετειακού Εορτασμού 100 ετίας Μικρασιατικού Ελληνισμού – Σιντριβάνι Νέα Φιλαδέλφεια
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.