Νέα Πρόεδρος στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

0

Δελτίο Τύπου

Νέα Πρόεδρος στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Μετά από σχετική απόφαση του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρου, η Λυδία Βεντήρη (πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών), θα είναι η νέα πρόεδρος του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος ανέφερε σχετικά: «Η κοινωνική πολιτική, η κοινωνική προστασία και η αλληλεγγύη στις ευάλωτες ομάδες,  βρίσκεται και θα βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας των σκέψεων και των δράσεών μας. Όπως είναι γνωστό αυτό τον ρόλο υπηρετεί και η ΚΕΔΝΦΝΧ. Εύχομαι από καρδιάς στην κα Βεντήρη καλή θητεία, και είναι σίγουρο πως με ενότητα, συνεργασία και κοινή δράση, μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα».

Η νέα Πρόεδρος Λυδία Βεντήρη με την σειρά της ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Γιάννη Βούρο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό της, δηλώνοντας παράλληλα πως θα εργαστεί με όλες τις δυνάμεις της για ουσιαστικό έργο και εξωστρεφείς δράσεις που θα συνάδουν με το αντικείμενο της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

Προηγούμενο άρθροΦωτορεπορτάζ – Προσκοπικό Open Day στο Πάρκο Μικρασιατών στη Νέα Φιλαδέλφεια
Επόμενο άρθροΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ! Δείτε το πρωτοσέλιδο της έντυπης Fx-news Οκτωβρίου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.