Με λαμπρότητα εορτάστηκε η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

0

Δελτίο Τύπου

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η Εθνική Επέτειος  της 28ης Οκτωβρίου 1940 στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα εορτάστηκε η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας!

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Ευφημίας Νέας Χαλκηδόνας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου & Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ.

Ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο, εκπροσώπους της Περιφέρειας, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Δημοτικού και των Τοπικών Συμβουλίων, των Νομικών Προσώπων του Δήμου, των δημοτικών παρατάξεων, των τοπικών οργανώσεων των κομμάτων, των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων και φορέων της πόλης, καθώς και από εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας Ν.Φ. – Ν.Χ., στο Μνημείο Ηρώων της Νέας Χαλκηδόνας.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κ. Γιάννης Βούρος.

Οι εκδηλώσεις εορτασμού κορυφώθηκαν με τη μεγάλη μαθητική παρέλαση, που πραγματοποιήθηκε επί της Λ. Δεκελείας, και την οποία παρακολούθησε πλήθος συμπολιτών μας.

Χρόνια πολλά Ελλάδα!

*Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον Εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου έχει αναρτηθεί στις επίσημες σελίδες του Δήμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Προηγούμενο άρθροΒίντεο απο την παρέλαση – 82η Επέτειος 28ης Οκτωβρίου 1940-2022 στη Νέα Φιλαδέλφεια
Επόμενο άρθροΙστορικές Μνήμες απο το Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού Φιλιώς Χαϊδεμένου – Αποκλειστική συνέντευξη απο τον Αντιπρόεδρο του Π.Π.Ι.Ε.Δ κ.Κοπελούσο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.