Ιστορικές Μνήμες απο το Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού Φιλιώς Χαϊδεμένου – Αποκλειστική συνέντευξη απο τον Αντιπρόεδρο του Π.Π.Ι.Ε.Δ κ.Κοπελούσο

0

Oι Πολυθεματικοί χώροι studioelectronics.gr & aekidea.org σε συνεργασία με την ηλεκτρονική και έντυπη εφημερίδα Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας fx-news, πραγματοποίησαν άλλη μια δράση, η οποία εντάσσεται στην κατηγορία φωτορεπορτάζ & συνεντεύξεων σε σημαντικούς πολιτιστικούς χώρους της πόλεως μας,  στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού Διασποράς.

Συγκεκριμένα, γίναμε δεκτοί απο τον Αντιπρόεδρο του Π.Π.Ι.Ε.Δ κ.Κοπελούσο, ο οποίος μας απάντησε σε ερωτήματα μας, τα οποία αναφέρονταν στον ιδιαίτερα σημαντικό Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού Φιλιώς Χαϊδεμένου, καθώς και σε πολιτειακές – δημοτικές δράσεις πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε στην Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως και στα Εγκαίνια του νεόδμητου Γηπέδου αυτής , της οποίας η Ιστορία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Προσφυγική Μνήμη.

Δείτε βίντεο απο το συνεργαζόμενο web TV κανάλι & site aekidea.org 

Προηγούμενο άρθροΜε λαμπρότητα εορτάστηκε η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροΚυκλοφορεί! Διαβάστε online το τεύχος Οκτωβρίου της fx-news
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.