Αγιασμός 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Ν.Φιλαδέλφειας – Διανομή Επετειακού Τεύχους Μικρασιατικού Ελληνισμού

0

Η τοπική ηλεκτρονική και έντυπη εφημερίδα fx-news υποστηρίζει αδιάλειπτα τις δράσεις του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Ν.Φιλαδέλφειας, ως εκ τούτου παρευρέθηκε την Κυριακή 9/10 στον Αγιασμό με σχετικό φωτορεπορτάζ.

Σε συνέχεια των προηγούμενων δράσεων Εορτασμού 100 ετίας Μικρασιατικού Ελληνισμού οι Πολυθεματικοί χώροι studioelectronics.gr & aekidea.org διένειμαν επετειακά τεύχη στα διοικητικά μέλη του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων καθώς και στους παρευρικομένους στον αγιασμό γονείς των προσκόπων μας.

 

 

Προηγούμενο άρθροΠεράσαμε ωραία… και συνεχίζουμε! Εκδρομή στα Καλάβρυτα για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου μας!
Επόμενο άρθροΔράση μαζικής εκπαίδευσης στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και στη Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.