AEK BC : Συγκίνηση για το «1922» στο ΠΠΙΕΔ

0

AEK BC : Συγκίνηση για το «1922» στο ΠΠΙΕΔ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ FX-NEWS ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΠΙΕΔ  ΕΔΩ

Η ενημέρωση της KAE ΑΕΚ

Πραγματοποιήθηκε σε άκρως συγκινησιακό κλίμα την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Διασποράς στη Νέα Φιλαδέλφεια, η πρώτη εκδήλωση στο πλαίσιο των δράσεων της ΑΕΚ BC, «1922-2022: Ημέρες Ιστορίας και Μνήμης».

«Οικοδέσποινα» της βραδιάς η ΑΕΚ BC, με την εξαιρετική συνεπικουρία των Φίλων Καλαθοσφαίρισης ΑΕΚ, προεξαρχόντων των κυρίων Κυριάκου Χήνα, Νίκου Δευτεραίου και του ΣΠΑΚ ΑΕΚ, προεξάρχοντος του κ. Νίκου Μπαμπανικολού.

Τιμήθηκαν από την ΑΕΚ ΒC:

1)           Ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, κ. Νικόλαος Ουζούνογλου, Πρόεδρος της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών-(ΟΙ.ΟΜ.ΚΩ.)/Oμότιμος Καθηγητής ΕΜΠ γις Τη βράβευση πραγματοποίησε ο Μanaging Director της ΑΕΚ BC, κ. Παναγιώτης Τριαντόπουλος.

2)           Η Κυρία Σοφία Σεραφείδου. Η θυγατέρα του Αθάνατου Στέλιου Σεραφείδη παρέλαβε βραβείο, αφού στο «πρόσωπο» του θρυλικού πατέρα της τιμήθηκε ο Πρόσφυγας, που διέπρεψε στην ελλαδική κοινωνία. Το βραβείο παρέδωσε ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, κ. Αλέξης Αλεξίου. Βραβείο στην Κυρία Σεραφείδου παρέδωσαν εκ μέρους των Φίλων Καλαθοσφαίρισης ΑΕΚ, οι κ.κ. Μιχάλης Ζακέλης, Ηλίας Μπρουσιανός, Αναστάσιος Τσιμπλάκης.

-Οι Φίλοι Καλαθοσφαίρισης ΑΕΚ απένειμαν πλακέτα για τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ BC, κ. Μάκη Αγγελόπουλο, για τη συνεπή αφοσίωσή του στην ανάδειξη των ιστορικών αξιών του συλλόγου. Εκ μέρους του κου Αγγελόπουλου την πλακέτα παρέλαβε ο Δημήτρης Μαυροειδής. Εκ μέρους των Φίλων Καλαθοσφαίρισης την απονομή πραγματοποίησε ο κ. Παντελής Νικολάου, πρώην αθλητής/Πρόεδρος και επικεφαλής της ιατρικής ομάδας της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Συγκίνηση σκόρπισε (και) η δραματοποιημένη αφήγηση της εκπαιδευτικού Κωνσταντίνας Σόγια.

Ποίημα απήγγειλε ο συνενωσίτης δημοσιογράφος/λογοτέχνης Θοδωρής Γεωργάκης «Πρωτομάνα Γη» για τις Αλησμόνητες Πατρίδες, με τίτλο «Ταυροκαθάψια».

Χαιρετισμό απηύθυναν «διά ζώσης»:

-Ο Αρχιμανδρίτης κ. Τιμόθεος Ηλιάκης/Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητρόπολης Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος.

-Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας/Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος

-Ο Δήμαρχος Νέου Ηρακλείου, Νίκος Μπάμπαλος.

-Η αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας, Αγγελική Σακαλόγλου

-Ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος, Απόστολος Δαγδελένης.

-Ο Πρόεδρος του Α.Ο. Ταταύλα, Θωμάς Αρβανιτίδης

-Η αντιπρόεδρος του Α.Σ. Πέρα, Ελίζα Φερεκύδου.

-Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΚ ΑΕΚ, Νίκος Μπαμπανικολός.

-Ο ιατρός και πρώην αθλητής/Κυπελλούχος Ευρώπης 1968, Χρήστος Ζούπας, ως εκπρόσωπος των Φίλων Καλαθοσφαίρισης ΑΕΚ.

Μεταξύ άλλων, έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Ευάγγελος Ασλανίδης, ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, κ. Σταμάτης Παπασταμάτης, η Πρόεδρος της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ, κα Χριστίνα Σούκερη, οι παλαίμαχοι αθλητές Στέλιος Βασιλειάδης, Γιώργος Αγιασωτέλης, Τάκης Καραγκιοζόπουλος, αντιπροσωπεία των παλαιμάχων αθλητών Ιωνικού Νικαίας, ο πρώην Γ.Γ. Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Ιωάννης Θεοδωρακόπουλος, ο σκηνοθέτης Τάσος Μπουλμέτης και αντιπροσωπείες Συλλόγων Μικρασιατών/Κωνσταντινουπολιτών και θεσμικών φορέων στις οποίες θα αναφερθούμε διεξοδικά οσονούπω.

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση Μνήμης της ΚΑΕ ΑΕΚ στο ΠΠΙΕΔ – Φωτορεπορτάζ
Επόμενο άρθροΈκτακτο : Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στη Νέα Χαλκηδόνα.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.