Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πάρκου σκύλων στη Νέα Χαλκηδόνα

1

Δελτίο Τύπου

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πάρκου σκύλων στη Νέα Χαλκηδόνα

Άνοιξε τις πόρτες του το βράδυ της Πέμπτης 08 Σεπτεμβρίου 2022 το πάρκο σκύλων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Πρόκειται, για έναν ειδικά διαμορφωμένο και περιφραγμένο χώρο σε φυσικό περιβάλλον επί της οδού Δωδεκανήσου στη Νέα Χαλκηδόνα, με τάπητα και χώμα, βρύσες, καλαθάκια, κατάλληλο φωτισμό, αλλά και ξύλινες κατασκευές για τους τετράποδους φίλους μας.
Ο χώρος είναι χωρισμένος σε δύο τμήματα, ένας για μεγαλόσωμους και ένας για μικρόσωμους σκύλους, δύο καλαίσθητοι αλλά και ασφαλείς  χώροι για την καθημερινή βόλτα των ζώων συντροφιάς.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το δημοτικό πάρκο σκύλων βλέπουμε με χαρά ήδη από σήμερα πρώτη ημέρα της λειτουργίας του, πως θα γίνει ένας ιδανικός χώρος για τους τετράποδους φίλους μας. Περιφραγμένος και ασφαλής. Πρόκειται για μία ακόμη δέσμευση της δημοτικής μας αρχής προς τους συμπολίτες μας που δεν έμεινε απλά στα λόγια αλλά έγινε πράξη. Οφείλω επίσης να αναφέρω πως όλες οι εργασίες στους δύο αυτούς μεγάλους χώρους έγιναν κατά την διάρκεια του φετινού καλοκαιριού από την τεχνική υπηρεσία και το τεχνικό συνεργείο του Δήμου μας. Η είσοδος στο πάρκο θα είναι φυσικά ελεύθερη και δωρεάν για όλους τους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς και όπως πιθανόν θα είδατε οι κανόνες λειτουργίας του έχουν αναρτηθεί στην είσοδο του πάρκου. Η δουλειά για την βελτίωση της ποιότητας ζωής στην όμορφη πόλη μας παρά τα εμπόδια και τις τρικλοποδιές που προκύπτουν συνεχίζεται… Σε κάθε τομέα της αρμοδιότητάς μας, σε κάθε συνοικία της Νέας Χαλκηδόνας και της Νέας Φιλαδέλφειας».

Στη λιτή αλλά συνάμα όμορφη εκδήλωση παρευρέθηκαν πέραν του Δημάρχου της πόλης μας Γιάννη Βούρου, οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Κουτσάκης και Τάσος Κωνσταντινίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Λύσσανδρος Γεωργαμλής, Ηλίας Τάφας, Χρήστος Κοπελούσος, Σωτήρης Κοσκολέτος, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αλέκος Γούλας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας Ηλίας Γκρίντζαλης, η σύμβουλος της Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας Χαρά Δαρσακλή, η σύμβουλος της Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας Άννα Μπερδέση, η σύμβουλος της Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας Αγγελική Σουρτζή, στελέχη του Δήμου και της Δημοτικής Αρχής καθώς και πολλοί συμπολίτες μας με τα σκυλάκια τους!

Προηγούμενο άρθροΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Εγκαίνια 3ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΗράκλεια 2022: θέατρο και συναυλίες για το τριήμερο 9-11 Σεπτεμβρίου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλησπέρα,

    προσπαθώ να μάθω εάν υπάρχουν πλάνα αποκατάστασης του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ δίπλα στο νέο πάρκο σκύλων -που ήταν μέχρι πρότινος παιδική χαρά για παιδιά- το οποίο γήπεδο χρησιμοποιούσαν οι “φιλόζωοι” ως πάρκο σκύλων κι άφηναν ενθύμια τα κόπρανα των ζώων τους. Εκτός της θλιβερής εικόνας, ακόμα πιο θλιβερό είναι πως πηγαίνουν παιδιά κ νέοι να παίξουν, και φεύγουν λόγο της κατάστασης.

    κι εφόσον δεν υπάρχει ούτε ανοιχτός στίβος κ κάποια γήπεδα μπάσκετ έχουν γίνει γήπεδα τένις και κάποιες κούνιες, πάρκα σκύλων – μήπως να μην κάνουμε παιδιά, αλλά να υιοθετούμε σκυλιά.

    τα παραπάνω τα γράφω με πολύ αγάπη, αλλά προσπαθώ να προσθέσω κ λίγο χιούμορ γιατί κάποιες κινήσεις (όπως το πάρκο) είναι πραγματικά πολύ καλή κίνηση – αλλά εις βάρος χώρων που μέχρι χθες ήταν κούνιες για παιδιά , ενώ οι υπόλοιποι ανοιχτοί/δωρεάν χώροι άθλησης έχουν υπερβολικά μια πολύ καλή εικόνα, εκτός από τα γήπεδα τένις που φαίνεται να προωθείται έντονα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.