Εκδήλωση της Ένωσης Βουρλιωτών Μικράς Ασίας στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας – Φωτορεπορτάζ

0

Εκδήλωση με αφορμή την συμπλήρωση 100 ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή, διοργανώσε ο σύλλογος Ένωση Βουρλιωτών Μικράς Ασίας στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας , σήμερα Κυριακή 04 Σεπτεμβρίου.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Ι. Μ. Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος και την τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ Πανοσιολογιώτατος π. Επιφάνιος, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σωτήρης Κοσκολέτος, η σύμβουλος της Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας Αγγελική Σουρτζή, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι. Μ. Πανοσιολογιώτατος π. Τιμόθεος, ο προϊστάμενος του Καθεδρικού Ι.Ν της Κοιμήσεως Θεοτόκου Νέας Φιλαδέλφειας Πανοσιολογιώτατος π. Παντελεήμονας και πολλά μέλη και φίλοι του συλλόγου.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Καραλής, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος και ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ π. Επιφάνιος Αρβανίτης.

Ακολουθεί Φωτορεπορτάζ

Προηγούμενο άρθροΜια ξεχωριστή κινηματογραφική βραδιά οργανώνει στο Δημοτικό του Σινεμά Νοσταλγία ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής
Επόμενο άρθροΑνοίγει τις πόρτες του το πάρκο σκύλων στη Νέα Χαλκηδόνα!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.