Εκδήλωση Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

0

Δελτίο Τύπου

 Εκδήλωση Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και ο Σύνδεσμος Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας «ΟΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» σας προσκαλούν την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 στις 10:00 π.μ., να παραστείτε στο ετήσιο Μνημόσυνο των Θυμάτων της Μικρασιατικής Καταστροφής που θα τελέστει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ν. Φιλαδέλφειας.

Ακολούθως στις 11:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση Στεφάνων στο Μνημείο Μικρασιατών και Αλησμόνητων Πατρίδων της Νέας Φιλαδέλφειας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ.

Παρακαλούνται οι δημοτικές παρατάξεις, οι φορείς και οι σύλλογοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στην κατάθεση στεφάνων να επικοινωνήσουν μέχρι την προσεχή Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου (ώρες 08:30 – 14:30) με το γραφείο Δημάρχου στα τηλέφωνα: 213 2049003 – 004.

Προηγούμενο άρθροΡεπορτάζ: “Κόντρα” της ηγεσίας του Άτταλου Ν.Φ. με τους Παλαίμαχους Νέας Φιλαδέλφειας;
Επόμενο άρθροΔιανομή Επετειακού Τεύχους – Με μεγάλη επιτυχία και αξιοσημείωτη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση με τίτλο “Η Δύναμη της Ανατολής και η Ανάδηση της ΝΦ-ΝΧ”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.