Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης συνεχίζεται την Παρασκευή 09 και το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, με θέατρο!

0

Δελτίο Τύπου

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης συνεχίζεται την Παρασκευή 09 και το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, με θέατρο!

 

Ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, συνεχίζεται με δύο ξεχωριστές θεατρικές παραστάσεις!

Την Παρασκευή 09 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ στο θεατράκι του Π.Π.Ι.Ε.Δ., η παιδική θεατρική παράσταση “Ιστορίες του παππού Αριστοφάνη”, από το θέατρο Κάτω από τη Γέφυρα.

Ένα έργο του Δημήτρη Ποταμίτη, που αποτελεί “σταθμό” στην ιστορία του “παιδικού” θεάτρου στη χώρα μας.

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 9 μ.μ. στον πολυχώρο της οδού Δροσίνη στη Νέα Χαλκηδόνα, η θεατρική παράσταση “στου ΜΠΟΧΩΡΗ”, του Μηνά Βιντιάδη.

Με τον Κώστα Αρζόγλου, την Πέμη Ζούνη και τον Βασίλη Ευταξόπουλο.

Μία θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία της Βάνας Πεφάνη που κέρδισε τις εντυπώσεις κριτικών και κοινού. Το έργο διατρέχει το χρονικό διάστημα από τις τελευταίες μέρες πριν από την Μικρασιατική καταστροφή έως το πρώτο χρονικό διάστημα της προσφυγιάς και βασίζεται σε ιστορικά στοιχεία και συγκλονιστικές μαρτυρίες ανθρώπων. Επί σκηνής τρεις μουσικοί.

Είσοδος ελεύθερη και δωρεάν. Σας περιμένουμε!

 

Προηγούμενο άρθροΕκδηλώσεις «Ιωνικές Μέρες Τέχνης & Πολιτισμού 2022» έρχονται στη Νέα Ιωνία
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής για το project υλοποίησης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.