Ψήφισμα συμπαράστασης στις αγωνιζόμενες γυναίκες του Ιράν από το Δημοτικό Συμβούλιο ΝΦ-ΝΧ κατόπιν εισήγησης του Δικτύου Γυναικών ΝΦ-ΝΧ και της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας

0

Δημοτικό Συμβούλιο

Μετά από Πρόταση, εισήγηση του Δικτύου μας και την άμεση ανταπόκριση της Επιτροπής Ισότητας του δήμου μας (και τις ευχαριστούμε γι’ αυτό), το Δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας ενέκρινε το παρακάτω ψήφισμα.
«Η Επιτροπή Ισότητας και Το Δίκτυο Γυναικών του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, από κοινού, εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στις γυναίκες του Ιράν που αγωνίζονται για στοιχειώδη δικαιώματα. Αισθανόμαστε και είμαστε δίπλα με τις γυναίκες του Ιράν και με κάθε γυναίκα που αγωνίζεται κατά του θρησκευτικού φανατισμού, του σκοταδισμού, της καταπίεσης, της έμφυλης βίας, κατά της πατριαρχίας.»
Ευχαριστούμε θερμά ένα προς ένα προσωπικά, τους δημοτικούς συμβούλους που στάθηκαν θετικά στο ψήφισμα. Στους περίεργους καιρούς που ζούμε, δυστυχώς, ούτε αυτό δεν είναι αυτονόητο.

Προηγούμενο άρθροΔήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Μία ακόμη υπέροχη μουσική βραδιά στο πιο όμορφο άλσος της Αττικής!
Επόμενο άρθροΤο μήνυμα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας εν όψει των εγκαινίων και την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.