Διανομή Επετειακού Τεύχους – Με μεγάλη επιτυχία και αξιοσημείωτη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση με τίτλο “Η Δύναμη της Ανατολής και η Ανάδηση της ΝΦ-ΝΧ”

0

Με μεγάλη επιτυχία και αξιοσημείωτη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24/9 και Κυριακή 25/9 θεατρική παράσταση με τίτλο “Η Δύναμη της Ανατολής και η Ανάδυση της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας” απο την θεατρική ομάδα Ονειρωδοί.

Αποτέλεσε θεατρικό φάρο τιμής στους ανθρώπους που ξεριζώθηκαν, που και τελικά μετέτρεψαν την ζωή τους , ευδόκιμα και δημιουργικά στην νέα τους πόλη Φιλαδέλφεια – Χαλκηδόνα Ελλάδας.

Ως όφειλε τιμώντας το έργο της θεατρικής ομάδας και την ιστορικότητα των εορταστικών γεγονότων οι πολυθεματικοί χώροι studioelectronics.gr & aekidea.org σε συνεργασία με την τοπική ηλεκτρονική και έντυπη εφημερίδα fx-news διένημαν το ΧΡΥΣΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΤΕΥΧΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ , εκδόσεως τους.

Αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη τόσο για την θεατρική ομάδα οσο και για τους παρευρισκομένους οτι κρατούσαν στα χέρια τους ενα έντυπο που προσέδιδε σεβασμό και τιμή στην αδιάλειπτη ιστορία της πόλεως μας.

Το ΧΡΥΣΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΤΕΥΧΟΣ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ (Π.Π.Ι.Ε.Δ)

Το Επετειακό τεύχος μπορείτε να το διαβάσετε online εδώ 

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροΟ Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (26/09/2022): Ιστορική εβδομάδα για την πόλη μας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.