Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Μαζεύουμε Σχολικά γιατί… ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!

0

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε και ο  Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας για 3η συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει και σας προσκαλεί στη δράση ευαισθησίας και προσφοράς «Μαζεύουμε Σχολικά γιατί… Το Παιδί Πάνω Από Όλους!» του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», που διοργανώνεται σε συνεργασία με 62 Δήμους της Αττικής, και έχει ως στόχο την συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη.

Συγκεντρώνουμε τσάντες, μολύβια, τετράδια, στυλό, μαρκαδόρους, χάρακες, μπλοκ ζωγραφικής και όλα όσα χρειάζονται οι μαθητές για το σχολείο τους!

Τα σχολικά είδη που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια, ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

Τα σχολικά θα τα συλλέξει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας και στη συνέχεια θα διανεμηθούν σε παιδιά οικογενειών της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας που έχουν πραγματική ανάγκη.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρες 10.00 – 18:00 στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου της πόλης μας (Λ. Δεκελείας 97).

Σας περιμένουμε όλες και όλους!

 

Πληροφορίες στο τηλ.: 210 – 2532047 (εσωτ.306).

Προηγούμενο άρθροΒίντεο απο τα εγκαίνια του 3ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΟ Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Μικρασιατικού Ελληνισμού και την διοργάνωση των εκδηλώσεων Μνήμες Μικράς Ασίας 2022
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.