Αποστολές του ΣΟΝΦ σε Θεσσαλονίκη και Τρίκαλα

0

Ετοιμάζεται για αναχώρηση η αποστολή του ΣΟΝΦ στη Θεσσαλονίκη, όπου θα αγωνιστεί στην πανελλήνια προημιτελική φάση (final-8) του 40ου Ομαδικού Κυπέλλου Ελλάδας. Είναι η πρώτη φορά που ο ΣΟΝΦ περνά στη φάση των 8, ενώ είναι η μόνη ομάδα Β εθνικής και η μόνη ομάδα από την Αττική που θα αγωνιστεί στα προημιτελικά του κυπέλλου.  Οι υπόλοιπες ομάδες που έχουν προκριθεί είναι οι ΣΑ ΧΑΝΙΩΝ, ΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΥΒΟΪΚΗ ΕΣ, ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ, ΑΣΣΟ ΡΟΔΟΥ ‘ΙΠΠΟΤΗΣ’, ΣΕ ΒΟΛΟΥ και ΣΟ ΚΑΒΑΛΑΣ.

Η κλήρωση για την φάση των 8 έβγαλε στο δρόμο  του ΣΟΝΦ την περσινή κυπελλούχο ομάδα της Ευβοϊκής ΕΣ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18 Αυγούστου στις 10:30 πμ στο Porto Palace της Θεσσαλονίκης και θα μεταδίδονται ζωντανά  από την ιστοσελίδα chess24.com.

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνουν και τα κορίτσια του ΣΟΝΦ, Μαρία Δάλλα και Μυρτώ Σερετάκη όπου θα πάρουν μέρος στα πανελλήνια ατομικά πρωταθλήματα κορασίδων κάτω των 16 και κάτω των 14 ετών αντίστοιχα που  θα διεξαχθούν από 18-24 Αυγούστου.

Στη συνέχεια αποστολή του ΣΟΝΦ θα πάει στα Τρίκαλα, όπου από 25 έως 31 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν τα πανελλήνια πρωταθλήματα νέων ανδρών  και νέων γυναικών κάτω των 20 ετών. Η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας θα εκπροσωπηθεί από τους Δάλλα Μαρία, Δεληγιάννη Νικόλα, Κωστέα Φρίξο, Μπαλάσκα Στέφανο, Μωυσίδη Αναστάση, Ντάλα Κωνσταντίνα και Σερετάκη Μυρτώ.

Καλή επιτυχία στους αθλητές μας σε όλες τις διοργανώσεις!

Προηγούμενο άρθροΗ Δημοτική Αρχή για την: Αστική ανάπλαση και προστασία περιβάλλοντος ευρείας περιοχής ιστορικού κέντρου Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΈνα ακόμη μεγάλο έργο σε πλήρη εξέλιξη στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.