Ένα ακόμη μεγάλο έργο σε πλήρη εξέλιξη στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

0

Δελτίο Τύπου

Ένα ακόμη μεγάλο έργο σε πλήρη εξέλιξη στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Αυτοψία στις εργασίες κατασκευής του 3ου Λυκείου και του 3ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας πραγματοποίησε την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022 ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος.

Οι εργασίες, όπως διαβεβαίωσε για μία ακόμη φορά η υπεύθυνη μηχανικός του έργου, όσον αφορά το συγκρότημα του 3ου Λυκείου βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Η στόχευση παρά τις πολλές δυσκολίες που προέκυψαν από το 2020 και μετά (πανδημία, αυξήσεις στα υλικά οικοδομών κοκ), ήταν και παραμένει να έχουν ολοκληρωθεί τα έργα σε μερικές εβδομάδες και το προσεχές Φθινόπωρο το σχολείο να ανοίξει τις πόρτες του για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών στο 3ο Λύκειο, το βάρος θα δοθεί στην κατασκευή του 3ου Γυμνασίου ώστε και αυτό να είναι έτοιμο μερικούς μήνες αργότερα.

Σύγχρονες, άρτιες και λειτουργικές σχολικές εγκαταστάσεις για τους μαθητές και την εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης μας.

 

Προηγούμενο άρθροΑποστολές του ΣΟΝΦ σε Θεσσαλονίκη και Τρίκαλα
Επόμενο άρθροΟμαδικό Κύπελλο Ελλάδας: πολύ κοντά στη μεγάλη έκπληξη έφτασε ο ΣΟΝΦ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.