Στην Κρήτη πολυμελής αποστολή του ΣΟΝΦ όπου θα λάβει μέρος στο 15ο Διεθνές Τουρνουά Παλαιοχώρας

0
Στην Κρήτη πολυμελής αποστολή του ΣΟΝΦ όπου θα λάβει μέρος στο 15ο Διεθνές Τουρνουά Παλαιοχώρας που πραγματοποιείται από 17-24 Ιουλίου στην Παλαιοχώρα Χανίων. Το Τουρνουά διοργανώνουν η Σκακιστική Ακαδημία Χανίων και ο Δήμος Καντάνου – Σελίνου, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και της  Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, ενώ τελεί υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Το Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά της Παλαιοχώρας έχει καθιερωθεί ως μια από τις ισχυρότερες και μεγαλύτερες διεθνείς σκακιστικές διοργανώσεις στη χώρα μας. Φέτος έχουν δηλώσει συμμετοχή 303 σκακιστές και σκακίστριες από 30 χώρες του κόσμου.
Ενσωματωμένη εικόνα
Από τις περσινές απονομές
Επί σειρά ετών σκακιστές του ΣΟΝΦ αγωνίζονται στο τουρνουά, έχοντας μάλιστα σημειώσει και ορισμένες αξιόλογες επιτυχίες . Φέτος η αποστολή του ΣΟΝΦ απαρτίζεται από 14 σκακιστές και σκακίστριες μεταξύ των οποίων όλοι σχεδόν οι βασικοί παίκτες της ομάδας.

Συγκεκριμένα στην…απόβαση του ΣΟΝΦ θα συμμετέχουν οι Δεληγιάννης Νικόλας, Καλογριδάκης Γιώργος, Καλογριδάκης Θοδωρής, Μπαλάσκας Νικος, Σερετάκης Νικος, Χριστίδης Σάββας, Μπαλάσκα Ελένη, Γιαννόπουλος Παναγιώτης, Κωστέας Φρίξος, Σερετακη Μυρτώ, Μπαλάσκας Στέφανος, Μωυσίδης Αναστάσης, Νικητιδης Βασίλης και Σερετάκης Γιώργος

Αποτελέσματα, κληρώσεις, βαθμολογίες και στατιστικά θα δημοσιεύονται ΕΔΩ  ενώ θα μεταδίδονται ζωντανά μέσω ιντερνετ οι πιο σημαντικές παρτίδες ΕΔΩ

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
Πλατεία Κολοκοτρώνη 12-15 (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος & Μανδηλαρά),
Νέα Φιλαδέλφεια 143 42 – τηλ  2117056447  –  www.sonf.gr
Προηγούμενο άρθροΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης «Φιλιώ Χαϊδεμένου» στη Ν. Φιλαδέλφεια
Επόμενο άρθροΣυναυλία αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου στις 21 00 στο θεατράκι του Π.Π.Ι.Ε.Δ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.