ΔΤ Για την εκδήλωση της ομάδας Γυναικών (ΟΓΕ) στο κάτω Κουκλάκι 26/6/2022

0

Η Ομάδα Γυναικών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας (μέλος ΟΓΕ), χαιρετίζει τις συναγωνίστριες και τους κατοίκους που συμμετείχαν στην εκδήλωση στο Κάτω Κουκλάκι, στην Ν. Χαλκηδόνα με τίτλο “Η Γειτονιά που Ονειρευόμαστε” την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022, όπου μικροί και μεγάλοι, μέσα από δημιουργικές δράσεις, διεκδίκησαν καλύτερη ποιότητα ζωής, με δημόσιες και δωρεάν υποδομές και υπηρεσίες που να καλύπτουν πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες των κατοίκων του Δήμου μας.

Η παιδική χαρά, η οποία βρίσκεται δίπλα στον χώρο τον οποίο η δημοτική αρχή (ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ- ΝΔ), αντί να προβεί στις απαραίτητες εργασίες διαμόρφωσής του και παρά τις σφοδρές αντιδράσεις κατοίκων και τοπικών φορέων, επιδιώκει να παραχωρήσει στη Μητρόπολη για την τοποθέτηση ναϊσκου,  στολίστηκε με ζωγραφιές και μηνύματα που δημιούργησαν τα παιδιά που παρευρέθηκαν.

Συνεχίζουμε των αγώνα μας και τη δράση μας, διεκδικώντας άμεσα:

·         Να εξασφαλιστούν ελεύθεροι χώροι για αναψυχή, δωρεάν προγράμματα πολιτιστικής και αθλητικής δραστηριότητας για τους κατοίκους κάθε ηλικίας.

·         Να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες πρασίνου, καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού στον δήμο μας. Να μην παραχωρηθεί κανένας ελεύθερος χώρος σε τρίτους.

·         Να γίνουν άμεσα μελέτες για την ανάπλαση του συνόλου των ελεύθερων χώρων επί των νησίδων στο Κάτω Κουκλάκι, με αποκλειστική ευθύνη του Δήμου και χωρίς την οποιαδήποτε συμμετοχή ιδιωτών, ώστε να διαμορφωθούν και να φυτευτούν κατάλληλα, να τοποθετηθούν καινούργια παγκάκια, όργανα γυμναστικής κ.α.,

·         ​Να εξασφαλιστεί η καθαριότητα, η συντήρηση, ο φωτισμός. Δημιουργία Πολιτιστικού Κέντρου στην περιοχή και νέα παιδική χαρά.

Παραθέτουμε φωτογραφίες από τη μέρα δράσης μας!

Προηγούμενο άρθροΔήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Εξασφάλιση χρηματοδότησης από το Πράσινο Ταμείο για το σχέδιο απόκτησης κοινόχρηστων και Κοινωφελών χώρων
Επόμενο άρθροΑνοικτή πρόσκληση στον 100 ετή εορτασμό Μικρασιάτικου Ελληνισμού
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.