Συνέντευξη υποψήφιου Δημάρχου ΝΦ-ΝΧ κ.Γατσούλη

0

Συνέντευξη υποψήφιου Δημάρχου ΝΦ-ΝΧ κ.Γατσούλη

Καλησπέρα κ.Γατσούλη, καλή αρχή και καλή επιτυχία για την υποψηφιότητα σας για την Δημαρχία της Νέας Φιλαδέλφειας / Χαλκηδόνας . Θα θέλαμε δυο λόγια για το νέο σας εγχείρημα και ποιές θα είναι οι προτεραιότητες σας.

Καλησπέρα και σε εσάς , καταρχήν να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση και για τα καλά σας λόγια , θέλω να ασχοληθώ ξανά ενεργά με τα κοινά της πόλης μου και να βοηθήσω απο τη μεριά μου για μια Σύγχρονη πόλη που εχει σκοπό να ενώσει δυνάμεις. Σήμερα πλέον πιο ώριμος απο ποτέ, είμαι έτοιμος και θέλω να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος της Ν.Φιλαδέλφειας / Χαλκηδόνας . Εχω όρεξη για δουλειά και διάθεση απο το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί με τους συνεργάτες μου για να προσφέρουμε στην πόλη. Προτεραιότητα μας η εξεύρεση χώρων παρκαρίσματος και έπειτα να βελτιωθεί η καθαριότητα της πόλης μας , συμμετέχοντας με προγράμματα για την προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού. Στελέχωση ενός γραφείου που θα ασχολείται με προγράμματα ΕΣΠΑ και Πράσινου Ταμείου, οι ποδηλατόδρομοι, δημιουργία πολιτιστικού κέντρου ΚΑΤΕ,να δημιουργήσουμε δρόμους ΑΜΕΑ και η δημιουργία του Κένταυρου. Θέλω όλες οι γειτονιές της πόλης μας να έχουν ίση μεταχείριση και αυτό θα ειναι το μέλημα μου , σας ευχαριστώ θερμά.

Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Προαγωγής της Δημ. Υγείας & Δημ. Αστυνομίας Σπύρου Μπερδέση στην fx-news
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη του Αντιδημάρχου Οικονομικών Σωτήρη Κοσκολέτου στην fx-news
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.