Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης οικ. επιτροπής 6.7.2022 (Ωρα 9.30 π.μ.)

0
78

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 

Προς  Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

KOIN.: Αυτοτελές Τμήμα Νομικής Υπηρεσίας

Σας παρακαλούμε όπως προσέλθετε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10, όπως ισχύει, την 6η του μηνός Ιουλίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9.30 π.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα (Δεκελείας 97-3ος όροφος) σε τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Αποδοχή των όρων για τη λήψη επενδυτικού δανείου για την ενταγμένη Πράξη του Δήμου στην Πρόσκληση ΑΤ08 του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος «Α.Τρίτσης» από το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων.
  2. Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού του Δήμου έτους 2023.
  3. Έγκριση της διαδικασίας χορήγησης και χρήσης των αδιάθετων  διατακτικών του διαστήματος 1/1/2022 έως 30/6/2022 σε ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.
  • Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην ιστοσελίδα του Δήμου.

                                                   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                          ΤΗΣ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

                                                            ΙΩΑΝΝΗΣ  ΒΟΥΡΟΣ

Προηγούμενο άρθροΕπιστημονική Ημερίδα Πρόληψης – Αγωγής & Προαγωγής Υγείας: «Επίκαιρα θέματα Δημόσιας Υγείας»
Επόμενο άρθροΔήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Εξασφάλιση χρηματοδότησης από το Πράσινο Ταμείο για το σχέδιο απόκτησης κοινόχρηστων και Κοινωφελών χώρων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.