Μας ταξίδεψαν οι μουσικές των παιδιών από τις «Μουσικές Περιπλανήσεις» και την «Ανοιχτή Αγκαλιά» σε μία ξεχωριστή εκδήλωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

0

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2022 στο θεατράκι του Π.Π.Ι.Ε.Δ., η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, το Π.Π.Ι.Ε.Δ. (Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού «Φιλιώ Χαϊδέμενου») και η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής σε συνεργασία με το μουσικό εργαστήρι «Μουσικές Περιπλανήσεις», με τίτλο «Η μουσική όπως και το ταξίδι ξέρει να ταξιδεύει».

Για περισσότερες από δύο (2) ώρες οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το πρόγραμμα που με πολύ μεράκι επιμελήθηκε η Ειρήνη Αμαξοπούλου, καθηγήτρια πιάνου, μουσικοθεραπεύτρια.

Όμως οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν σε κάθε περίπτωση τα παιδιά από το τμήμα Ειδικής Μουσικής Αγωγής «ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ», καθώς και το μουσικό τμήμα από το σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων και φίλων ΑμεΑ «Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ», που παρουσίασαν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Προαγωγής της Δημ. Υγείας & Δημοτικής Αστυνομίας Σπύρος Μπερδέσης, η σύμβουλος της Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας Άννα Μπερδέση, ο σύμβουλος της Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας Μανώλης Θεμέλης, στελέχη του Δήμου καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης μας

Προηγούμενο άρθρο1922 – 2022 Παραδοσιακός Οικισμός – Αρχιτεκτονική Προσφυγικών του ΄20 …από τότε έως σήμερα…
Επόμενο άρθροΕνημέρωση : 3ο Εσπερινό Επαγγελματικό Λυκείο Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.