Δήμος ΝΦ-ΝΧ : Προσέχουμε – Προστατεύουμε το άλσος μας

0
Δήμος ΝΦ-ΝΧ : Προσέχουμε – Προστατεύουμε το άλσος μας
Η ανάρτηση
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4), προβλέπεται τόσο για σήμερα Δευτέρα 25 όσο και για αύριο Τρίτη 26 Ιουλίου 2022, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
 Για το λόγο αυτό εφαρμόζεται το μέτρο της προληπτικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών στο άλσος Νέας Φιλαδέλφειας. Παραμένουμε όλοι μας πολύ προσεκτικοί!
 Σε 24ωρη επιφυλακή θα βρίσκεται ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με όλη την δύναμη της Πολιτικής του Προστασίας, τα στελέχη της πυροπροστασίας και τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Ν.Φ.
➡️ Η απαγόρευση ισχύει για όλες τις ημέρες της αντιπυρικής περιόδου που η κατηγορία του κινδύνου βρίσκεται στο επίπεδο 4.
Παρακολουθούμε καθημερινά τον σχετικό χάρτη στο www.civilprotection.gr
Μπορείτε να δείτε όλες τις σχετικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας εδώ: https://www.civilprotection.gr/…/poly-ypsilos-kindynos…
Προηγούμενο άρθροΜε λαμπρότητα τελέσθηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός επί τη σεπτή μνήμη της Αγίας ενδόξου Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής της Αθληφόρου στη Ν. Ιωνία
Επόμενο άρθροΕορτή Παρεκκλησίου Αγίας Παρασκευής Μητροπολιτικού Μεγάρου Ν. Ιωνίας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.