10ος αγώνας δρόμου «Γ. Αποστολάκης – γνωρίζοντας τις γειτονιές της πόλης μου»: ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας!

0

Με εξαιρετική επιτυχία, καθώς οι εγγραφές άγγιξαν τις χίλιες (940 εγγραφές), πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 5 Ιουνίου 2022, ο 10ος αγώνας δρόμου “Γεώργιος Αποστολάκης – γνωρίζοντας τις γειτονιές της πόλης μου“, που διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το πάρκο «Γ. Αποστολάκης» της Νέας Χαλκηδόνας.

Ο αγώνας περιελάμβανε για πρώτη φορά το αγώνισμα του ημιμαραθωνίου δρόμου (21.1 χλμ), τα 10χλμ, καθώς και αγώνα 1000μ. για μικρούς αθλητές, μαθητές και μαθήτριες σχολείων της πόλης μας.

Οι εκατοντάδες συμμετέχοντες παρά την έντονη ζέστη, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, διασκέδασαν, χάρηκαν και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2023.

Συγκινητική και ιδιαίτερη στιγμή του αγώνα η τελετή έναρξης από τα μέλη της μουσικής ομάδας του ΚΕΘΕΑ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ «Κρουστωδία», που με τα τύμπανά τους έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα: «ΝΑΙ στον Αθλητισμό – ΌΧΙ στα ναρκωτικά».

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, στον σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τους εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους αθλητές και αθλήτριες για την συμμετοχή τους, τα μέλη του ΚΕΘΕΑ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, τους εργαζόμενους του Δήμου που επί μέρες δούλεψαν για την διασφάλιση της άψογης διοργάνωσης του αγώνα, τα στελέχη της Τροχαίας, τους εθελοντές και τις εθελόντριες, τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Ν.Φ., και φυσικά όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους τον αγώνα, όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτήν την αθλητική γιορτή προς τιμήν του αείμνηστου Δημάρχου Νέας Χαλκηδόνας Γιώργου Αποστολάκη.

Στο πάρκο «Γ. Αποστολάκης» και με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, βρέθηκε επίσης το φορτηγάκι ανακύκλωσης του “GreenCity”.  Τα μέλη του “Green City” ενημέρωσαν τους συμπολίτες μας και τους συμμετέχοντες στον αγώνα για τα οφέλη της ανακύκλωσης, καθώς και για τον τρόπο λειτουργίας των κινητών πράσινων σημείων. Το πρόγραμμα THE GREEN CITY υλοποιείται από την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και τον ΕΔΣΝΑ σε συνεργασία με Δήμους της Περιφέρειας Αττικής. Μέσω του THE GREEN CITY, 60 κινητά πράσινα σημεία πραγματοποιούν προκαθορισμένα δρομολόγια, σταθμεύουν και λειτουργούν σε Δήμους της Περιφέρειας Αττικής. Στο πρόγραμμα συμμετέχει εδώ και αρκετούς μήνες και ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Τον 10ο αγώνα δρόμου “Γ. Αποστολάκης – γνωρίζοντας τις γειτονιές της πόλης μου” τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Ηλεκτροφωτισμού Μιχάλης Κουτσάκης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Λύσσανδρος Γεωργαμλής, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σωτήρης Κοσκολέτος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προαγωγής της Δημ. Υγείας & Δημοτικής Αστυνομίας Σπύρος Μπερδέσης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Τάσος Κωνσταντινίδης, ο Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακής Πολιτικής Θάνος Λέκκας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Πέτρος Λαζαρίδης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας Ηλίας Γκρίντζαλης, οι σύμβουλοι της Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας Χαρά Δαρσακλή και Σοφία Αμπατζή, o Πρόεδρος της Α’ βάθμιας σχολικής επιτροπής Γιώργος Κεραμιδάς, ο παραολυμπιονίκης της κολύμβησης Γιάννης Κωστάκης, η πρωταθλήτρια ξιφασκίας με αμαξίδιο Κέλλυ Λουφάκη, στελέχη του Δήμου, καθώς και πολλοί π. αθλητές και φίλοι του αθλητισμού.

Τα αποτελέσματα του αγώνα μπορείτε να τα δείτε εδώ

Προηγούμενο άρθροΜαγικές στιγμές στη Νέα Φιλαδέλφεια Τοποθετήθηκε ο Αετός της ΑΕΚ στην πλατεία – Ολες οι τελευταίες εξελίξεις (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΜουσικοχορευτική παράσταση «Άρωμα Μικράς Ασίας» από τα παιδιά της παιγνιοθήκης του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.