Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου για τον 10ο αγώνα δρόμου «Γεώργιος Αποστολάκης, γνωρίζοντας τις γειτονιές της πόλης μου»

0

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 01 Ιουνίου στην αίθουσα του Π.Π.Ι.Ε.Δ. η συνέντευξη τύπου για τον 10ο αγώνα δρόμου «Γεώργιος Αποστολάκης, γνωρίζοντας τις γειτονιές της πόλης μου», που διοργανώνει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, και που φέτος επιστρέφει στις 05 Ιουνίου, μετά από δύο (2) χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας.

Ο φετινός αγώνας είναι αφιερωμένος στον αγώνα κατά των ναρκωτικών και τελεί υπό την αιγίδα της Γ. Γ. Αθλητισμού.

Παρόντες στην συνέντευξη ήταν ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προαγωγής της Δημ. Υγείας & Δημοτικής Αστυνομίας Σπύρος Μπερδέσης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας Ηλίας Γκρίντζαλης, η  Υπεύθυνη του προγράμματος της Θεραπευτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ «Παρέμβαση» Δήμητρα Θηβαίου, οδάσκαλος (μουσικός – συνθέτης) και εμπνευστής της μουσικής ομάδας «ΚΡΟΥΣΤΩΔΙΑ» του ΚΕΘΕΑ «Παρέμβαση» Κώστας Κωνσταντάτος, ο παραολυμπιονίκης κολύμβησης και παγκόσμιος πρωταθλητής Γιάννης Κωστάκης, καθώς και ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Ζέτος.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στον αείμνηστο Δήμαρχο Γιώργο Αποστολάκη, εξήρε την παρουσία του τόσο στον αθλητισμό, καθώς υπήρξε αθλητής και καθηγητής φυσικής αγωγής στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση, όσο και στην πολιτική, στην οποία με την συνεπή παρουσία του κατάφερε να ενώσει ανθρώπους από διαφορετικούς χώρους, κερδίζοντας την εκτίμηση και τον σεβασμό των πολιτών της Νέας Χαλκηδόνας.Στη συνέχεια εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις περίπου 1000 συμμετοχές αθλητών και αθλητριών όλων των ηλικιών, γεγονός που έρχεται ως συνέχεια της άψογης διοργάνωσης του αγώνα δρόμου «Γ. Παπαβασιλείου» στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, πριν μερικούς μήνες. Τέλος έκανε ειδική μνεία στις δράσεις και το σπουδαίο έργο που επιτελείται στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων, ευχαρίστησε την κα Θηβαίου για την άμεση αποδοχή της πρόσκλησης και την συμμετοχή των παιδιών του ΚΕΘΕΑ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στο συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός της πόλης, δεσμευόμενος παράλληλα για την διάθεση συνέχισης της συνεργασίας με το ΚΕΘΕΑ και σε άλλες δράσεις του Δήμου (Κοινωνικές, Πολιτιστικές κλπ).

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του αγώνα που περιλαμβάνει για πρώτη φορά τον ημιμαραθώνιο των 21.100μ., που αποτελεί και το μεγάλο «στοίχημα» της διοργάνωσης, τον αγώνα 10χλμ και φυσικά τα 1000μ. για τους μικρότερους σε ηλικία αθλητές, τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων της Νέας Φιλαδέλφειας της Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την προκήρυξη του αγώνα καθώς και όλες τις διαδρομές που θα ακολουθηθούν εδώ.

Προηγούμενο άρθροΠροσωρινή τροποποίηση των δρομολογίων των λεωφ. γραμμών 421, 619, Β9, 755, 755Β και των τρόλεϊ 3 και 6 λόγω των εκδηλώσεων για τον 10ο Αγώνα δρόμου «Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ – γνωρίζοντας τις γειτονιές της πόλης μου», την Κυριακή 05/06/2022
Επόμενο άρθροΠρογραμματισμένες διακοπές ρεύματος από ΔΕΔΔΗΕ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.