Ο ΣΟΝΦ στην φάση των 16 στο 40ο Ομαδικό Κύπελλο Ελλάδας!

0

Με μια  πολύ σημαντική νίκη που  σημείωσε ο ΣΟΝΦ την Κυριακή 5 Ιούνη η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας περνά για πρώτη φορά στην ιστορία της στην πανελλήνια φάση των  16!

Ο ΣΟΝΦ βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και νίκησε με το πειστικό 3,5-0,5 τον ενισχυμένο ΣΟ Σαλαμίνας  που παρέταξε δύο Διεθνείς Μετρ στη σύνθεσή του.

Οι αγώνες της επόμενης φάσης θα πραγματοποιηθούν στις 19 Ιουνίου και ο ενδεχόμενος αντίπαλος του ΣΟΝΦ θα κληρωθεί μεταξύ των κυπελλούχων της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Κεντροδυτικής Μακεδονίας, Δυτικής Ελλάδας και Κρήτης.

Καλή συνέχεια στην ομάδα μας!

 

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
Πλατεία Κολοκοτρώνη 12-15 (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος & Μανδηλαρά),
Νέα Φιλαδέλφεια 143 42 – τηλ  2117056447  –  www.sonf.gr

Προηγούμενο άρθροΜε εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Π.Π.Ι.Ε.Δ. του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας η εκδήλωση «Δεκαπέντε χρόνια μετά την γιαγιά Φιλιώ Χαϊδεμένου»
Επόμενο άρθροΕκδήλωση για τις προοπτικές ανάπτυξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την αναπτυξιακή πορεία της πόλης μας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.