Εκδήλωση για τις προοπτικές ανάπτυξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την αναπτυξιακή πορεία της πόλης μας

0

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, προσκαλεί τους επαγγελματίες της πόλης μας, την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 και ώρα 6μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Ν.Φ. (Ν. Τρυπιά 45), στην εκδήλωση παρουσίασης των ευρημάτων της έρευνας που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ), και αφορούσε τα προβλήματα του κλάδου, τις προοπτικές ανάπτυξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων καθώς και την αναπτυξιακή πορεία της πόλης μας. Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Πρόεδρος του ΕΕΑ Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

 

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!

Προηγούμενο άρθροΟ ΣΟΝΦ στην φάση των 16 στο 40ο Ομαδικό Κύπελλο Ελλάδας!
Επόμενο άρθροΕπαναλειτουργεί το ανανεωμένο και ανακαινισμένο Δημοτικό γυμναστήριο επί της οδού Τρωάδος 2 στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.