Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης οικ.επιτροπής Τετάρτη 15.6.2022 (Ωρα 9.30 π.μ.)

0

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 

Προς  Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

KOIN.: Αυτοτελές Τμήμα Νομικής Υπηρεσίας

Σας παρακαλούμε όπως προσέλθετε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10, όπως ισχύει, και αυτές του άρθρου 10 παρ. 1 της ΠΝΠ (ΦΕΚ 55 τ. Α΄/11-3-2020) που κυρώθηκε με το άρθρο 2 του Ν. 4682/2020 καθώς και της αριθ. 77 εγκυκλίου του ΥΠ.ΕΣ. την 15η του μηνός Ιουνίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9.30 π.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα (Δεκελείας 97-3ος όροφος) σε τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Έγκριση παράτασης χρόνου περαίωσης του έργου: «Αναβάθμιση κλειστού γυμναστηρίου Νέας Φιλαδέλφειας “ΙΩΝΙΚΟΣ”» (Α.Μ.: 90/2020) (ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ).

Αποδοχή όρων της απόφασης ένταξης του έργου με τίτλο «Εκπόνηση Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.) στο Δήμο Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος», προϋπολογισμού 49.600,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%), στον άξονα προτεραιότητας 2 «Αστική Αναζωογόνηση και λοιπές δράσεις περιβαλλοντικού ισοζυγίου» του χρηματοδοτικού προγράμματος «Δράσεις περιβαλλοντικού ισοζυγίου 2022» της πρόσκλησης της δράσης «Σχέδια Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.)».

Υποβολή εισήγησης στο Δ.Σ. για την 3η αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2022.

Κάλυψη λειτουργικών δαπανών του Δήμου από τους ΚΑΠ επενδυτικών δαπανών, βάσει του άρθρου 15 του Ν.4915/2022.

Εξουσιοδότηση δικηγόρων Δήμου στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών (αγωγή Δήμου Αγ. Αναργύρων-Καματερού για το ακίνητο επί των οδών Λ. Κατσώνη και Ζ. Παπαντωνίου- Νέα Χαλκηδόνα).

Λήψη απόφασης για αποδοχή αίτησης ασφαλιστικών μέτρων εργαζομένων του Δήμου-Εξουσιοδότηση δικηγόρου στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

  • Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην ιστοσελίδα του Δήμου.

                                                   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                          ΤΗΣ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

 

                                                            ΙΩΑΝΝΗΣ  ΒΟΥΡΟΣ

Προηγούμενο άρθρο«Ημερήσια θερινή αθλητική & δημιουργική απασχόληση – summercamp2022»
Επόμενο άρθροΑυτοψία Δημάρχου και στελεχών του Δήμου ΝΦ-ΝΧ μαζί με τον κ.Πέτσα στις εργασίες ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου του νέου γηπέδου της ΑΕΚ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.