Πολιτών Πολιτεία ΝΦ-ΝΧ : Σε «γραμμή Βασιλόπουλου» παραμένει η «Δύναμη Πολιτών»

0

Καμία έκπληξη δεν μας προξένησε η πρώτη ανακοίνωση που εξέδωσε η «Δύναμη Πολιτών», με το νέο επικεφαλής της.

Σε ένα Δελτίο Τύπου που αφορούσε μία κορυφαία εσωτερική διαδικασία της παράταξής τους, στις πρώτες πέντε γραμμές επιδίδονται σε χαρακτηρισμούς, αναφερόμενοι στην πορεία και το έως σήμερα έργο της Δημοτικής μας Αρχής.

Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό τόσο από το νέο επικεφαλής κ. Ανεμογιάννη, ένα πρόσωπο πλήρως ταυτισμένο με όλες τις πολιτικές επιλογές του κ. Βασιλόπουλου κατά την διάρκεια της δημαρχιακής και όχι μόνο θητείας του, όσο και από τα στελέχη της συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης που όπως όλοι βλέπουμε παραμένουν τα ίδια εδώ και αρκετά χρόνια.

Ευτυχώς για την τοπική μας κοινωνία τα «έργα» και οι ημέρες τους στην Διοίκηση την 5ετία 2014 – 2019 είναι ακόμη νωπά.

Σχετικά τώρα με την αναφορά τους «περί ανανέωσης…», από τα ονόματα που διαβάσαμε, μάλλον ο χαρακτηρισμός «ανακύκλωση στελεχών του παραταξιακού σωλήνα και εσωτερικές διευθετήσεις» εκτιμούμε πως θα ταίριαζε καλύτερα…

Καλή αρχή!

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης “Νέα Φιλαδέλφειας Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία” και εδώ: www.politonpoliteia.gr 

Προηγούμενο άρθροΠρόσκληση τακτικής συνεδρίασης οικ.επιτροπής 30.6.2022 (Ωρα 9.30 π.μ.)
Επόμενο άρθροMνήμη Μικρασίας στις τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις της Ι.Μ. Νέας Ιωνίας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.