Μία ξεχωριστή παιδική γιορτή του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας την Παρασκευή 17 Ιουνίου για όλους τους μικρούς μας φίλους!

0

Την προσεχή Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 και ώρα 18.00 στην λίμνη του Άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας διοργανώνει μία ξεχωριστή γιορτή για τους μικρούς μας φίλους.

Τα παιδιά της πόλης μας θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να χαρούν το παιχνίδι σε έναν μοναδικό παιδότοπο με τραμπολίνο, σταθμούς ευστοχίας, σημείο ψαρέματος και πολλές εκπλήξεις, παρέα με τον Γκούφυ και τους ξυλοπόδαρους!

Ένας υπέροχος χώρος παιχνιδιού, χαράς και δημιουργίας για όλους τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Ο Γκούφυ και η παρέα του, οι ξυλοπόδαροι, οι μπαλονάδες με τις υπέροχες κατασκευές τους, τα εργαστήρια χειροτεχνίας και ζωγραφικής σας περιμένουν.

 

Η είσοδος φυσικά θα είναι ελεύθερη και δωρεάν!

Προηγούμενο άρθροΜε πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία η έρευνα του ΕΕΑ για τους επαγγελματίες του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση – Κάλεσμα για Κινητοποίηση 16/6/22 Ομάδα Γυναικών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας (μέλος ΟΓΕ)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.