Διαδικτυακή διαβούλευση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας για τη Δημοτική Συγκοινωνία

0

Διαδικτυακή διαβούλευση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
για τη Δημοτική Συγκοινωνία

 

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας καινοτομεί και καλεί όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στη διαδικτυακή διαβούλευση για τη Δημοτική Συγκοινωνία, καταθέτοντας τις απόψεις και τις προτάσεις τους, με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου.

 

Η διαβούλευση θα διεξαχθεί από την Τετάρτη 8 Ιουνίου έως και την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022.

 

Για πρώτη φορά, δίνεται στους πολίτες η δυνατότητα να συμμετέχουν σε διαβούλευση εύκολα και γρήγορα από το κινητό τους τηλέφωνο ή τον υπολογιστή τους, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Novoville.

 

Οι πολίτες μπορούν να συμμετέχουν στη διαβούλευση ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους:

Στόχος του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας είναι να αξιοποιήσει τις νέες τεχνολογίες και όλα τα διαθέσιμα ψηφιακά μέσα, ώστε να διευκολύνει τον ενεργό ρόλο των δημοτών στη διαμόρφωση των αποφάσεων της δημοτικής αρχής.

 

Το ερωτηματολόγιο διερευνά το βαθμό ικανοποίησης των πολιτών από τη Δημοτική Συγκοινωνία, τη συχνότητα και τους λόγους μετακίνησής τους με τη Δημοτική Συγκοινωνία, τα προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετωπίζουν, καθώς και τα σχόλια ή τις παρατηρήσεις τους για τη βελτίωση της Δημοτικής Συγκοινωνίας.

 

Σημειώνεται ότι το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και τα δεδομένα που θα συλλεχθούν θα χρησιμοποιηθούν για τη λήψη αποφάσεων σχετικά με τη Δημοτική Συγκοινωνία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

 

Προηγούμενο άρθροΕπαναλειτουργεί το ανανεωμένο και ανακαινισμένο Δημοτικό γυμναστήριο επί της οδού Τρωάδος 2 στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Επόμενο άρθροΤο 8ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας κομμάτι της παγκόσμιας προσπάθειας για έναν βιώσιμο πλανήτη!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.