Αυτοψία Δημάρχου και στελεχών του Δήμου ΝΦ-ΝΧ μαζί με τον κ.Πέτσα στις εργασίες ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου του νέου γηπέδου της ΑΕΚ

0

“Αυτοψία στις εργασίες ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, στις εργασίες για την διαχείριση των ομβρίων και της προσβασιμότητας από το άλσος, πραγματοποίησαν την Τρίτη 07 Ιουνίου 2022 ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Βούρος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Λύσσανδρος Γεωργαμλής και στελέχη του Δήμου.

Το συγκεκριμένο έργο του Δήμου χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, του Υπουργείου Εσωτερικών, και μαζί με αυτό της Υπογειοποιησης των οδών Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών (έργο της Περιφέρειας Αττικής), αναβαθμίζει σε μεγάλο βαθμό την περιοχή γύρω από το ιστορικό κέντρο της πόλης μας. Παράλληλα δημιουργούνται καλαίσθητοι πεζόδρομοι και μία μεγάλη πλατεία πολλών στρεμμάτων, κοινόχρηστοι – ελεύθεροι χώροι για τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας αλλά και για τους επισκέπτες του Δήμου μας.

Μεγάλα έργα που σύντομα ολοκληρώνονται, αλλάζουν και ομορφαίνουν την πόλη μας!”

Αναφέρει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Δημοτική Αρχή του Γιάννη Βούρου.

Προηγούμενο άρθροΠρόσκληση τακτικής συνεδρίασης οικ.επιτροπής Τετάρτη 15.6.2022 (Ωρα 9.30 π.μ.)
Επόμενο άρθροΤο μήνυμα του Δήμου ΝΦ-ΝΧ: Σεβόμαστε τους συμπολίτες μας – ΔΕΝ παρκάρουμε σε ράμπες ΑμεΑ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.