Συνεδρίαση του Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π.) Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

0

Ο απολογισμός της χειμερινής περιόδου, ο σχεδιασμός για την αντιμετώπιση των κινδύνων με αφορμή την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου (Μάιος – Οκτώβριος 2022), καθώς και οι προπαρασκευαστικές ενέργειες – λήψη μέτρων με τελικό σκοπό και στόχο την εκπόνηση ολοκληρωμένου σχεδίου δράσης σε περίπτωση σεισμού, ήταν τα θέματα συζήτησης στην συνεδρίαση του Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΤΕΣΟΠΠ) Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Απριλίου, υπό τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρο.

 

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν οι: Κουτσάκης Μιχαήλ (Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Ηλεκτροφωτισμού), Μπερδέσης Σπυρίδων (Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προαγωγής της Δημ. Υγείας & Δημοτικής Αστυνομίας), Πετρόπουλος Γεώργιος (Αντιπύραρχος ΠΣ), Τσαγκάρης Ηλίας (Διοικητής ΑΤ Ν.Φ.–Ν.Χ., Αστυνόμος Α’), Τσορμπατσούδης Παναγιώτης (Υποδιοικητής ΑΤ Ν.Φ.-Ν.Χ., Υπαστυνόμος Α’), Κώτσης Γρηγόριος (Ανθυπολοχαγός ΤΘ), Καλοειδάς Μιχαήλ (Διευθυντής ΚΥ Νέας Φιλαδέλφειας), Πούλιος Κωνσταντίνος (Προϊστάμενος Αυτ. Τμημ. Δημοτικής Αστυνομίας), Γραμμένος Σπυρίδων (Αν. Προϊστάμενος τμήματος Άλσους ΔΝΦΝΧ), Καρακούλη Ελισσάβετ (Πρόεδρος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Ν.Φ.), Μόσχος Μιλτιάδης (μέλος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Ν.Φ.), καθώς και στελέχη του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Προηγούμενο άρθροΣύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ τίμησε τον Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη
Επόμενο άρθροΠρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση οικ. επιτροπής Τρίτη 10.5.2022 (Ωρα 9.30 π.μ.)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.