Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εθελοντική δεντροφύτευση «ας φυτέψουμε παρέα» του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

0

Δελτίο Τύπου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εθελοντική δεντροφύτευση «ας φυτέψουμε παρέα» του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

 

Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολικού Γυμναστηρίου «Απόστολος Κόντος», η δράση εθελοντικής δεντροφύτευσης «Ας φυτέψουμε παρέα», που διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) στα πλαίσια του προγράμματος «Life Terra».

 

Στην όμορφη και ξεχωριστή αυτή περιβαλλοντική δράση συμμετείχαν με χαρά και ενθουσιασμό, μαθητές του 3ου και 4ου Δημοτικού Σχολείου Ν.Φ. καθώς και μαθητές του 2ου Γυμνασίου Ν.Φ.

 

Με την καθοδήγηση του γεωπόνου του Δήμου φυτεύτηκαν συνολικά 35 δέντρα! Παράλληλα, οι μικροί και μεγαλύτεροι μαθητές και μαθήτριες των τριών σχολείων είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ορθές πρακτικές φύτευσης και συντήρησης των δέντρων και τις οικοσυστημικές υπηρεσίες που αυτά προσφέρουν.

 

Παρόντες στην δράση ήταν ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Προσχολικής Αγωγής Τάσος Κωνσταντινίδης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ψηφιακής Μετάβασης & Πληροφορικής Ηλίας Τάφας, ο Δημοτικός Σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Γιάννης Ζαχαριάδης, ο Πρόεδρος της Α’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιώργος Κεραμιδάς, ο Πρόεδρος της Β’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Πάρις Βεντήρης, η σύμβουλος Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας Αγγελική Σουρτζή, εκπαιδευτικοί των τριών σχολείων της πόλης μας και στελέχη του Δήμου.

Προηγούμενο άρθροΠαρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας η έναρξη του 10ου Συμποσίου του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ Δήμου Νέας Ιωνίας
Επόμενο άρθροΈτος Μικρασιατικού Ελληνισμού: Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της περιοδικής έκθεσης ενθυμημάτων στο ΠΠΙΕΔ του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.