Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης οικ. επιτροπής 18.5.2022 (Ωρα 9.30 π.μ.)

0

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 

Προς  Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

KOIN.: Αυτοτελές Τμήμα Νομικής Υπηρεσίας

Σας παρακαλούμε όπως προσέλθετε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10, όπως ισχύει, και αυτές του άρθρου 10 παρ. 1 της ΠΝΠ (ΦΕΚ 55 τ. Α΄/11-3-2020) που κυρώθηκε με το άρθρο 2 του Ν. 4682/2020 καθώς και της αριθ. 76 εγκυκλίου του ΥΠ.ΕΣ. την 18η του μηνός Μαΐου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9.30 π.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα (Δεκελείας 97-3ος όροφος) σε τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:

 

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Υποβολή πρότασης στο Πράσινο Ταμείο για την χρηματοδότηση της υπηρεσίας «Εκπόνηση Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.) στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας», στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 2 «Αστική Αναζωογόνηση και Λοιπές Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου».
  2. Έγκριση 3ουΑ.Π.Ε. και 2ου A.Π.E. της 1ης Σ.Σ.Ε. –Τακτοποιητικός του έργου με τίτλο «ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝΤΩΝ ΒΡΕΦΙΚΩΝ, ΠΑΙΔΙΚΩΝ, ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ» (Α.Μ.: 22/2019).
  3. Έγκριση διοργάνωσης του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου επί δημοσίας οδού με την επωνυμία «Γ.Αποστολάκης» και τίτλο «Γνωρίζοντας τις γειτονιές της πόλης μου» και εξειδίκευση σχετικής πίστωσης.
  4. Έγκριση διοργάνωσης εκδήλωσης παραδοσιακών χορών στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων του Δήμου για το έτος 2022 και εξειδίκευση σχετικής πίστωσης.
  5. Ορισμός υπολόγου κι έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για την λήψη εγγράφων – συμβολαίων από το Κτηματολογικό Γραφείο Αττικής.
  • Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην ιστοσελίδα του Δήμου.

                                                   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                          ΤΗΣ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

                                                           ΙΩΑΝΝΗΣ  ΒΟΥΡΟΣ

Προηγούμενο άρθροΟ Δημήτρης Κλειδαράς του ΣΟΝΦ στο Σκακιστικό Πρωτάθλημα Στρατιωτικών Σχολών
Επόμενο άρθροΝέο, ασφαλές προαύλιο στο 7o Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.