Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων ΝΦ-ΝΧ : Να παραμείνει κοινόχρηστος χώρος και πράσινο το παρκάκι Λάμπρου Κατσώνη & Ζαχαρία Παπαντωνίου στο Κάτω Κουκλάκι

0

Να παραμείνει κοινόχρηστος χώρος και πράσινο το παρκάκι Λάμπρου Κατσώνη & Ζαχαρία Παπαντωνίου στο Κάτω Κουκλάκι

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Φιλ/φειας – Ν Χαλκ/νας στηρίζει τις κινητοποιήσεις των κατοίκων στο Κάτω Κουκλάκι που αντιδρούν στην παραχώρηση από το Δήμο στη Μητρόπολη Ν. Ιωνίας, Ηρακλείου Φιλαδέλφειας και Χαλκηδόνος κοινόχρηστου χώρου 500 τ.μ.  για να τοποθετηθεί προκάτ ναός καταστρέφοντας το πράσινο.

Πολύ περισσότερο που μιλάμε για μια περιοχή που γειτονεύει με 3 εκκλησίες ενώ απουσιάζουν βασικές υποδομές και υπηρεσίες του Δήμου Ν Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

Καλά θα έκανε ο Δήμος να ασχολούνταν με το άνοιγμα της παρακείμενης παιδικής χαράς και όλων των παιδικών χαρών του Δήμου που παραμένουν  επί μήνες όλες κλειστές -πλην μιας- για τα παιδιά και τους γονείς. Να έβαζε σε προτεραιότητα την δέσμευση χώρων για την ανέγερση νηπιαγωγείων. Να φρόντιζε για τη μόνιμη στέγαση του 3ου Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού, του οποίου το οικόπεδο επίσης παραχώρησε στη Μητρόπολη, και την κάλυψη των αναγκών σε υποδομές αναψυχής, αθλητισμού και πολιτισμού.

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Φιλ/φειας – Ν Χαλκ/νας αντιτίθεται από θέση αρχής στην εκχώρηση σε τρίτους πάρκων και κοινόχρηστων χώρων, διεκδικεί την διεύρυνση και αναβάθμιση του πρασίνου και των ελεύθερων χώρων.

Το ΔΣ της Ένωσης θα επισκεφθεί το χώρο την Κυριακή 8 Μάη στις 12:00   για αυτοψία και συζήτηση με τους κατοίκους. Καλούμε όσους συλλόγους και μαζικούς φορείς της περιοχής ενδιαφέρονται να εξετάσουμε από κοινού το θέμα να βρεθούμε επί τόπου (Λάμπρου Κατσώνη και Ζαχαρία Παπαντωνίου στο όριο Νέας Χαλκηδόνας – Αγίων Αναργύρων).

Η Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

Αρετή Περιβόλα

Σερετάκης Νίκος

Προηγούμενο άρθροΕορτή Συνάξεως θαυματουργού Εικόνος Παναγίας Διασωζούσης και πάντων των εν Μ. Ασία τιμωμένων Αγίων στη Ν. Ιωνία
Επόμενο άρθροΠρόσκληση στο 10ο Συμπόσιο _Υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.