Εορτή Συνάξεως θαυματουργού Εικόνος Παναγίας Διασωζούσης και πάντων των εν Μ. Ασία τιμωμένων Αγίων στη Ν. Ιωνία

0

ANAKOINΩΣΗ

Εορτή Συνάξεως θαυματουργού Εικόνος Παναγίας Διασωζούσης και πάντων των εν Μ. Ασία τιμωμένων Αγίων στη Ν. Ιωνία

Η Ιερά Μητρόπολη Ν. Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος εορτάζει την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 (Μυροφόρων) την Σύναξη της Ιεράς Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας της Διασωζούσης εκ Σπάρτης Μ. Ασίας και πάντων των εν Ιωνία, Καππαδοκία, Πισιδία και Ν. Ιωνία τιμωμένων Αγίων.

Οι ιερές Ακολουθίες της εορτής θα τελεσθούν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αναργύρων Ν. Ιωνίας σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΪΟΥ

Ώρες 8:30μ.μ-12:15π.μ.: Προέορτιος Ιερά Αγρυπνία, κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί επίσημος υποδοχή των Ιερών Λειψάνων των Μικρασιατών Αγίων υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γαβριήλ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΪΟΥ

Ώρα 7:00μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός και ακολούθως το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΪΟΥ

Ώρα 07:00π.μ.: Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γαβριήλ και ακολούθως θα πραγματοποιηθεί λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος και των Ιερών Λειψάνων.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

 

Προηγούμενο άρθροΗ Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων ΝΦ – ΝΧ για τις Εθνικές Εξετάσεις Διαγνωστικού Χαρακτήρα (PISA) στο Γυμνάσιο Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροΈνωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων ΝΦ-ΝΧ : Να παραμείνει κοινόχρηστος χώρος και πράσινο το παρκάκι Λάμπρου Κατσώνη & Ζαχαρία Παπαντωνίου στο Κάτω Κουκλάκι
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.