Ying Yang Balance : Η Ηλέκτρα Γενούζου και η Νικόλ Παπαγεωργίου φιλοξενούν ένα yoga retreat με κύριο γνώρισμα την ελευθερία.

0

Yoga Retreat το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Παύλιανη

από το Yin Yang Balance,  11 – 13 Ιουνίου 2022

ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Η Ηλέκτρα Γενούζου και η Νικόλ Παπαγεωργίου φιλοξενούν ένα yoga retreat με κύριο γνώρισμα την ελευθερία.

Σε αυτό το τριήμερο σκοπός μας είναι να αποσυρθούμε και να αφεθούμε στη ροή της ομάδας με εμπιστοσύνη. Να βγούμε για λίγο έξω από τις συνήθειες και τους ρόλους της καθημερινότητας που μας γεμίζουν με προσδοκίες και προσκολλήσεις. Χωρίς να χρειάζεται προσπάθεια, απλά είμαστε. Θα απολαύσουμε πρακτικές yoga, mantra chanting, διαλογισμού και Yoga Nidra. Οι πρακτικές, για όσους θέλουν να τις ακολουθήσουν, απευθύνονται και σε εκείνους που δεν έχουν προχωρήσει πολύ στο μονοπάτι της yoga.

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ στο οποίο θα πραγματοποιηθεί το retreat, είναι ένα πραγματικά μαγικό αλλά και μυστικό μέρος έξω από το ορεινό χωριό της Παύλιανης στη Φθιώτιδα, σε υψόμετρο 1.200μ. Στην άκρη του πυκνού ελατοδάσους, σε επικλινές, με θέα απεριόριστη και μια μικρή λίμνη! Το κατάλυμα προσφέρεται αποκλειστικά για τη δική μας χρήση μαζί με πλήρη χορτοφαγική διατροφή.

ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ

Επικοινωνήστε στο 698 5710 846 για περισσότερες πληροφορίες, το πρόγραμμα του retreat και για κρατήσεις θέσεων.

yin yang balance | Χώρος πνευματικής και σωματικής ευεξίας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Για πληροφορίες και ραντεβού καλέστε στο +30 698 571 0846

Προηγούμενο άρθροΜία μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας!
Επόμενο άρθρο«Δέματα Αγάπης» από την Ι.Μ. Νέας Ιωνίας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.