Συνάντηση του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γ. Βούρου με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Γ. Καραγιάννη

0

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Γιώργο Καραγιάννη, πραγματοποίησε την Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Λύσσανδρο Γεωργαμλή και στελέχη του Δήμου.

Μεταξύ άλλων κατά την διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν και συζητήθηκαν:

  • Ζητήματα που αφορούν τα σχολεία της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
  • Η πορεία του θέματος σχετικά με την οριοθέτηση του ρέματος του Κηφισού και τον συντονισμό με το Υ.Π.ΕΝ. για την επίσπευση των διαδικασιών
  • Η επικαιροποίηση της μελέτης οργάνωσης της κυκλοφορίας στο Δήμο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον κόμβο έμπροσθεν του Ι.Ν. Κοσμά του Αιτωλού, στην συνοικία Απομάχων της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Γιώργο Καραγιάννη για το ενδιαφέρον που έδειξε για τα θέματα της περιοχής μας, και την δέσμευση για την στενότερη δυνατή συνεργασία, ώστε να δοθούν οι καταλληλότερες λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν εδώ και αρκετά χρόνια τους συμπολίτες μας.

Προηγούμενο άρθροΕυχές από την ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροΠασχάλιο Μήνυμα Σεβ. Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.