Μια ξεχωριστή δράση των μαθητών του 8ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου, για την κλιματική αλλαγή, το περιβάλλον, την ανακύκλωση. 

0

Η ενημέρωση του Δήμου ΝΦ-ΝΧ

Στην ξεχωριστή δράση των μαθητών του 8ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου, για την κλιματική αλλαγή, το περιβάλλον, την ανακύκλωση.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Τάσος Κωνσταντινίδης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σωτήρης Κοσκολέτος και ο Πρόεδρος της Β’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Πάρις Βεντήρης, παρευρέθηκαν στην όμορφη και πρωτότυπη δράση – εκδήλωση και με χαρά απάντησαν στο εξαιρετικό ερωτηματολόγιο των μικρών μαθητών.
 Πολλά μπράβο για την πρωτοβουλία οφείλουμε να πούμε σε όλους τους δασκάλους του σχολείου και φυσικά στον διευθυντή του 8ου Δημοτικού κ. Γιάννη Μακρή!
Διαβάστε & δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην ανάρτηση του Δήμου εδώ
Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση ΚΚΕ για τον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία
Επόμενο άρθροΔιεκδικήσαμε – Δουλέψαμε – Πετύχαμε: Εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» μία ακόμη πρόταση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.