Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το εκπαιδευτικό σεμινάριο Α΄ Βοηθειών –ΚΑΡΠΑ στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

0

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σε συνεργασία με την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος, διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία την Τετάρτη 06 Απριλίου, στην αίθουσα του Π.Π.Ι.Ε.Δ., ενημερωτικό σεμινάριο Α’ Βοηθειών – ΚΑΡΠΑ.

Οι συμμετέχοντες στη δράση (πολίτες και εργαζόμενοι του Δήμου), εκπαιδεύτηκαν εντελώς δωρεάν στις βασικές  Α΄ Βοήθειες και στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), λαμβάνοντας παράλληλα την σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Προαγωγής της Δημ. Υγείας & Δημ. Αστυνομίας Σπύρος Μπερδέσης δήλωσε σχετικά: «Μετά την προμήθεια των απινιδωτών στο Δήμο μας είχαμε ουσιαστικά προαναγγείλει την συγκεκριμένη δράση, η επιτυχία της οποίας μας εξέπληξε θετικά, και μας οδηγεί στο να διοργανώσουμε και άλλα παρόμοια σεμινάρια το προσεχές διάστημα. Είναι δεδομένο πως ακόμη και στοιχειώδεις γνώσεις πρώτων βοηθειών μπορούν να αποδειχθούν ορισμένες στιγμές, σωτήριες. Ευχαριστώ θερμά την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος και τον κ. Πολυκανδριώτη για την παρουσίαση και την εκπαίδευση, καθώς και τους συμπολίτες μας και τους εργαζομένους του Δήμου μας, για την αξιοσημείωτη συμμετοχή τους στην συγκεκριμένη δράση».

Προηγούμενο άρθροΦέτος γινόμαστε όλοι νονοί… Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συμμετέχει στο Όλοι Μαζί Μπορούμε και συγκεντρώνει δώρα για τα παιδιά ενόψει Πάσχα
Επόμενο άρθροΑντιπολεμική δράση δικτύου γυναικών Ν.Φιλαδελφειας-Ν.Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.