Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Όλοι μαζί συγκεντρώσαμε όμορφα πασχαλινά δώρα για τα παιδιά της πόλης μας!

0

Πολύ μεγάλη και συγκινητική ήταν για μία ακόμη φορά η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο κάλεσμα του Δήμου μας για συγκέντρωση δώρων για τα παιδιά της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας που το έχουν ανάγκη.

Όλοι μαζί καταφέραμε να συγκεντρώσουμε δεκάδες λαμπάδες, παιχνίδια, βιβλία και ό,τι άλλο επιθυμούν και περιμένουν τα παιδιά για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα που έρχονται.

Η δράση έλαβε χώρα στο Δημαρχείο της πόλης μας το Σάββατο 09 Απριλίου.

Τα  είδη που συγκεντρώθηκαν, θα συσκευαστούν κατάλληλα από τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου και θα διανεμηθούν τις προσεχείς ημέρες σε παιδιά οικογενειών της πόλης μας.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος ανέφερε σχετικά: «Και φέτος συμμετείχαμε ως Δήμος στο κάλεσμα του «Όλοι μαζί Μπορούμε», προκειμένου να δώσουμε λίγη χαρά σε παιδιά συμπολιτών μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Το να δίνεις χαρά στα παιδιά κάνοντάς τα να χαμογελούν, είναι για όλους μας ένα από τα ομορφότερα συναισθήματα», ενώ ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Προαγωγής της Δημ. Υγείας & Δημοτικής Αστυνομίας Σπύρος Μπερδέσης δήλωσε: «Σε μία ακόμη κοινωνική δράση, η προσφορά του κόσμου ήταν μεγάλη και συγκινητική. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι συμμετείχαν».

 

Προηγούμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ : Βίντεο με την πρόοδο των εργασιών
Επόμενο άρθροΜε μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η μεγάλη δράση συγκέντρωσης πασχαλινών δώρων που διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Ιωνίας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.