Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γ. Βούρου

0

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γ. Βούρου «Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του συμπολίτη μας Ζαχαρία Αλεξάνδρου. Ο Ζαχαρίας Αλεξάνδρου υπήρξε ένας ευγενής άνθρωπος του τόπου μας, που αφήνει πίσω του σπουδαία παρακαταθήκη, τόσο στον χώρο της καλαθοσφαίρισης, που υπηρέτησε επί δεκαετίες από την θέση του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας, όσο και στην τοπική μας κοινωνία. Εκ μέρους του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζω στην οικογένεια και στους οικείους του τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 06 Απριλίου 2022, στις 15:00, στη Νέα Φιλαδέλφεια, με δημοτική δαπάνη έπειτα από σχετική ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.

Προηγούμενο άρθροΣυναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια , όπου σημειώθηκε περιστατικό με πυροβολισμούς
Επόμενο άρθροΤαεκβοντό Νέας Φιλαδέλφειας : Xρυσός ο Καμακάρης Νικόλαος στο Πανευρωπαϊκό της Κροατίας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.