Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης οικ. επιτροπής Τετάρτη 4.5.2022 (Ωρα 9.30 π.μ.)

0

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 

Προς  Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

KOIN.: Αυτοτελές Τμήμα Νομικής Υπηρεσίας

Σας παρακαλούμε όπως προσέλθετε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10, όπως ισχύει, και αυτές του άρθρου 10 παρ. 1 της ΠΝΠ (ΦΕΚ 55 τ. Α΄/11-3-2020) που κυρώθηκε με το άρθρο 2 του Ν. 4682/2020 καθώς και της αριθ. 76 εγκυκλίου του ΥΠ.ΕΣ. την 4η του μηνός Μαΐου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9.30 π.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα (Δεκελείας 97-3ος όροφος) σε τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Αποδοχή όρων και προϋποθέσεων για τη λήψη επενδυτικού τοκοχρεολυτικού δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, συνολικού ποσού 2.427.382,67 €, το οποίο εντάσσεται στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Προώθηση της ηλεκτροκίνησης στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας».
  2. Έγκριση πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ««ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ» και ανάδειξη οριστικών αναδόχων.
  3. Έγκριση περιορισμένης χρονικής παράτασης προθεσμίας εκπόνησης της μελέτης: «Εκπόνηση Ακουστικής μελέτης στη Λεωφόρο Κηφισού στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας»- Α.Μ.115/2021.
  4. Έγκριση παράτασης συμβατικού χρόνου παράδοσης της υπηρεσίας «Προμήθεια υλικών πρασίνου» (ΑΜ 150/2021).
  5. Έγκριση υποβολής μήνυσης-έγκλησης για την κλοπή σχάρας φρεατίου υδροσυλλογής του δικτύου υποδομής του Δήμου.
  6. Άσκηση ή μη έφεσης κατά της αριθ. 3519/22 απόφασης Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών (υπόθεση προσφυγής Δήμου κατά Περιφέρειας Αττικής περί επιβολής προστίμου για παράβαση περιβαλλοντικής νομοθεσίας).
  • Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην ιστοσελίδα του Δήμου.

                                                   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                          ΤΗΣ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

                                                            ΙΩΑΝΝΗΣ  ΒΟΥΡΟΣ

Προηγούμενο άρθροΤέταρτος κύκλος διαλέξεων φιλοσοφίας με κύρια θεματική “Φιλοσοφία και καθημερινός βίος”
Επόμενο άρθροΔήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση μίας ακόμη πρότασης της Δημοτικής μας Αρχής
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.