Μια ανάσα από την άνοδο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ΣΟΝΦ

0

Ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή 17 Απριλίου 2022 το Ομαδικό Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο ΣΟΝΦ κατετάγη τρίτος, ισοβαθμώντας στην δεύτερη θέση με τον ΑΣ Ασπροπύργου «Άσπρος Πύργος» που όμως υπερτερούσε στο κριτήριο του αποτελέσματος στον μεταξύ τους αγώνα. Την πρώτη θέση, με 16 βαθμούς κατέκτησε ο ΣΟ Χαλανδρίου, που τερμάτισε αήττητος με 7 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών, τα «παραπατήματα» των ενδιάμεσων γύρων ήταν αυτά που στοίχισαν στην ομάδα μας την άνοδο. Σε ένα πρωτάθλημα εξαιρετικά αμφίρροπο μέχρι την τελευταία στιγμή, ο ΣΟΝΦ συγκέντρωσε 11 βαθμούς, πετυχαίνοντας 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες.

Την καλύτερη επίδοση σημείωσαν ο Γιώργος Καλογριδάκης με 5 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 8 αγώνες και ο Θοδωρής Καλογριδάκης με 6 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, ενώ ελπιδοφόρες υποσχέσεις για το μέλλον άφησαν οι Μαρία Δάλλα, Φρίξος Κωστέας και Αναστάσης Μωυσίδης  στις πρώτες τους εμφανίσεις  με την ομάδα μας.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και την τελική κατάταξη:

https://chess-results.com/tnr610005.aspx?lan=1&art=0

Προηγούμενο άρθροΜια εξαιρετική παράσταση για παιδιά σχετικά με την οδική ασφάλεια στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής με ελεύθερη είσοδο
Επόμενο άρθροΔράση Ανθρωπιστικής Βοήθειας για τον Άμαχο Ουκρανικό Λαό
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.