Μία μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας!

0

Εντυπωσιακή ήταν για μία ακόμη φορά η ανταπόκριση των συμπολιτών μας, στο κάλεσμα του Δήμου μας και του “Όλοι Μαζί Μπορούμε “, για συγκέντρωση Πασχαλινών δώρων, για τα παιδιά οικογενειών της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας που το έχουν ανάγκη.

Η ενημέρωση απο τον Δήμο ΝΦ – ΝΧ

Καλημέρα και καλή Μ. Εβδομάδα!
 Όλοι μαζί μπορέσαμε και γεμίσαμε με πασχαλινά δώρα τις εορταστικές τσάντες για τα παιδιά της πόλης μας που το το έχουν ανάγκη!
 Λαμπάδες, παιχνίδια, βιβλία και ό,τι άλλο επιθυμούν και περιμένουν αυτές τις Άγιες μέρες οι μικροί μας φίλοι, συγκεντρώθηκαν, συσκευάστηκαν κατάλληλα από τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας και είναι έτοιμα να δοθούν στα παιδιά.
Ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν και σε αυτό το ξεχωριστό κάλεσμα του Δήμου μας.
Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα σε όλες και όλους!
Δείτε την ανάρτηση του Δήμου εδώ 

 

Προηγούμενο άρθροΕυχές απο την Δημοτική Οργάνωση Νέας Φιλαδέλφειας / Νέας Χαλκηδόνας του Κινήματος Αλλαγής
Επόμενο άρθροYing Yang Balance : Η Ηλέκτρα Γενούζου και η Νικόλ Παπαγεωργίου φιλοξενούν ένα yoga retreat με κύριο γνώρισμα την ελευθερία.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.